12. helmikuuta 2009

4.


Neljäs kansio, neljäs kuva. Haaste tuli Maijan Blogista. Hieman oli vaikeuksia pysyä haasteen ehdoissa, kun konetta on vaihdettu äskettäin ja oli monta vaihtoehtoa neljänneksi kansioksi. Osassa näitä neljänsiä kansioita ei ollut edes neljää kuvaa. Mutta tämä täyttää joka tapauksessa ehdot. Kuva on otettu v. 2002 Death Valleyssa kahden viikon autoreissullamme USAssa. Tuo Death Valleyn näkeminen tai sanoisinko kokeminen ei unohdu koskaan. Lämpötila kyseisenä päivänä laaksossa oli varjossa 47 astetta. Tuulenvire ei suinkaan vilvoittanut vaan poltteli iholla. Maa tuntui kuumalta kenkienkin läpi. Jostain syystä saunassa lämpötila ei tunnu samalta kuin polttavan auringon alla autiomaassa. (P.s. Ei merkkiäkään synnytyksen lähestymisestä. Huoh.)

4th file, 4th photo. Death Valley, in 2002. An unforgettable experience.

5 kommenttia:

Pauliiina kirjoitti...

tseppiä odotukseen :)

Itsekkin yritän olla kärsivällinen, mutta välillä on tuskaista...pitää yrittää jotakin keksiä mikä viesi ajatukset pois odotuksesta,synnytyksestä ja vauvasta :)

Nora kirjoitti...

Jaksuja viimeisiin päiviin. Synnytys voi käynnistyä ihan yhtäkkiä ja sit se on menoa, ilman sen suurempia ennusmerkkejä.

titta kirjoitti...

Hieno kuva! Leppoisaa viikonloppua ja jos synnytys käynnistyy niin oikein paljon tsemppiä :)

emäntä kirjoitti...

Vau, mikä kuva, tuonne kun pääsisi!

Kärsivällisyyttä ja voimia=)

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...