13. helmikuuta 2009

Ystävä


Tänään olen päässytkin jo ystävänpäivätunnelmaan, päivän etuajassa. Minulla on hyvä ystävä, joka muutti äskettäin ihan naapuriin. On mukavaa, kun voidaan tavata hetken mielijohteesta. Tänään juotiin ystävänpäiväkahvit (tai siis minähän en kahvia juo, mutta teetä siitäkin edestä), kun siihen tarjoutui hyvä tilaisuus. Ystävyys on kyllä ihana juttu. Hyvää ystävänpäivää!

I have a good friend, who lives just "next door". Today we enjoyed a cup of coffee / tea and good conversation. A friendship is such a precious thing.

9 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Ihminen, jolla ei ole ystäviä on rutiköyhä. Pienenkin pienet jutut hyvän ystävän kanssa ovat kuin juhlaa.

Sari. kirjoitti...

Ihana kirjoitus. Siitä ammensin iloa itsellenikin :)

Marja kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta.. tuo kun voi vaan hetken mielijohteesta poiketa kahvittelemassa hyvän ystävän luona :) Ihanat Mymmeli-mukit - meillä tyttäret saavat juurikin huomenissa tuollaiset syntymäpäivälahjaksi :)

Nina kirjoitti...

Ystävät ovat tärkeitä.
Oikein hyvää ystävänpäivää sinulle Miia!

Ja tsemppiä odotuksen viimeisille hetkille!:)

Niina kirjoitti...

Oi, mymmelit! Hyvää ystävänpäivää tännekin. Yhä yhtenä kappaleena näemmä olet. Täälläkin jo jännätään puolestasi!

Mari kirjoitti...

On kyllä niin somat kupposet:) Kivahan noista on kahvia maistella, ja varsinkin jos hyvä ystävä vielä asustelee lähellä. Minun ystävänpäivä ei poikennut normaali lauantaista mitenkään... Minäkin vähän myöhässä ystävänpäiviä toivottelen;)

Hannis kirjoitti...

Moikka! Ihan luksusta jos on kaveri naapurissa. Harmittaa, kun omat kaverit ovat vähän kauempana suurin osa ja lisäksi kun on tämä työelämä, niin ei vain enää pääse kovin helposti treffailemaan :-/

-Mai- kirjoitti...

Hei Miia! Laitatko minulle sähköpostia? mai(at) ihanpieniputiikki(dot)fi.Haluaisin kysäistä sinulta erästä asiaa:)

Miia kirjoitti...

Moi kaikki! Nuo Mymmelit on saatu lahjaksi, toinen on tyttöni ja toinen minun. Ne ovat kyllä herkullisen näköiset, suosikkejani Muumi-astioista.

Mai: laitoin postia. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...