12. helmikuuta 2009

4.


Neljäs kansio, neljäs kuva. Haaste tuli Maijan Blogista. Hieman oli vaikeuksia pysyä haasteen ehdoissa, kun konetta on vaihdettu äskettäin ja oli monta vaihtoehtoa neljänneksi kansioksi. Osassa näitä neljänsiä kansioita ei ollut edes neljää kuvaa. Mutta tämä täyttää joka tapauksessa ehdot. Kuva on otettu v. 2002 Death Valleyssa kahden viikon autoreissullamme USAssa. Tuo Death Valleyn näkeminen tai sanoisinko kokeminen ei unohdu koskaan. Lämpötila kyseisenä päivänä laaksossa oli varjossa 47 astetta. Tuulenvire ei suinkaan vilvoittanut vaan poltteli iholla. Maa tuntui kuumalta kenkienkin läpi. Jostain syystä saunassa lämpötila ei tunnu samalta kuin polttavan auringon alla autiomaassa. (P.s. Ei merkkiäkään synnytyksen lähestymisestä. Huoh.)

4th file, 4th photo. Death Valley, in 2002. An unforgettable experience.

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

tseppiä odotukseen :)

Itsekkin yritän olla kärsivällinen, mutta välillä on tuskaista...pitää yrittää jotakin keksiä mikä viesi ajatukset pois odotuksesta,synnytyksestä ja vauvasta :)

Nora kirjoitti...

Jaksuja viimeisiin päiviin. Synnytys voi käynnistyä ihan yhtäkkiä ja sit se on menoa, ilman sen suurempia ennusmerkkejä.

titta kirjoitti...

Hieno kuva! Leppoisaa viikonloppua ja jos synnytys käynnistyy niin oikein paljon tsemppiä :)

emäntä kirjoitti...

Vau, mikä kuva, tuonne kun pääsisi!

Kärsivällisyyttä ja voimia=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...