4. helmikuuta 2009

Odotellessa

Odottavan aika on pitkä (raskausviikkoja nyt 39+1). Pieniä paloja arkisista asioista on tarttunut kameraan viime päivinä.

Waiting for the baby's birth. These last days have been long. Tiny bits of everyday life have been captured to the camera.


10 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Näinhän se on ja erityisesti ne viimeiset päivät. Ihania lähikuvia, vaaleanpunaista ja vihreää. Tuollaisten kuvaaminen on niin kivaa kunnon kameralla :)

Anis kirjoitti...

Hei vain.

Täysin samaa mieltä kanssasi:) Itselläni "vasta" 36+1 mutta kyllä tuntuu jo elo raskaalta. Neiti syntyi viikolla 37+1 joten toiveissa olisi ettei ihan loppuun asti menisi tai ainakaan yliajalle.
Kuviesi värit on kyllä herkullisia, juuri tämän kevään trendejä taitavat olla.

Uusia tuunauskuvia pikkukankaalan sivulla, tervetuloa vierailulle.

Mari kirjoitti...

Eipä mene kauan kun sinulla on ihana pieni nyytti sylissäsi. Mutta tiedän kyllä, että odottavan aika on pitkä:)

Tuula kirjoitti...

Hui, joko se on niin lähellä? Jännittävää :) Hyviä viimeisiä raskaushetkiä ja onnea synnytykseen!!

kati kirjoitti...

Herkullisia kuvia! Ja tsemppiä odotteluun. Pian onkin tupa täynnä vauvantuoksua ;)

Niina kirjoitti...

Jännittää !!! En edes tajunnut sinun olevan jo noin pitkällä. Aika lentää! Huh, lähtö voi tulla ihan milloin tahansa. Mulla meni melkein kaksi viikkoa yli lasketun. Mun tuuria :D :D
Tsemppiä sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!!!
En tosiaankaan ole ennen eksynyt blogiisi. Johan meni aikaa kun lueskelin, ja katoin ihania kuvia. Mieleeni jäi erityisesti se ihana valkoinen kaappi. Sitten ihania kirppislöytöjä ja tuunauksia.

Itselläni myös viimiset ajat raskaudessa, vielä aikaa pari viikkoa..jään seuraamaan tilannettasi.

Mimmimamma kirjoitti...

Oi kun sulla onkin laskettu aika jo noin lähellä. Tsemppiä odotteluun! Toivottavasti saat lepäiltyä ja paljon onnea jo itse koitokseen,tuli se sitten kohta tai vähän myöhemmin. :)

Matroskin kirjoitti...

Hihii, molemmissa raskauksissa olin aivan vakuuttunut, että nyt on kyseessä ensimmäinen vauva maailmassa, joka on päättänyt, ettei viitsikään syntyä, vaan jää ikiajoiksi äidin massuun.

Miia kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Täällä sitä edelleen ollaan yhdessä paketissa, laskettu aika huomenna. Tämä kaveri vaikuttaa kovin kiireettömältä, Matroskin kuvasit aika hyvin mun tunnelmat. No, kärsivällisyyttähän tässä taas on oppinut ja itse asiassa nyt onkin jo sellainen tunne, että kyllähän hän sieltä tulee, kun tulee. Mikä kiire tässä nyt enää on, pari viikkoa sinne tänne. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...