27. elokuuta 2012

Tämä syksy

Piano etsii vielä paikkaansa. Näyttää kovin syksyiseltä vasten tuota ruokailutilan hempeää tapettia. Piano taitaa siirtyä olohuoneen puolelle kuitenkin, kunhan se on valmis. Tapetit olohuoneeseen ovat vihdoin tulossa, ehkä jo ensi viikonloppuna päästään tapetoimaan. Huh ja helpotus. Se nimittäin tarkoittaa sitä, että saadaan lopulta olohuoneeseen sähkötkin, mikä näinä pimenevinä syysiltoina on ihan kiva juttu.

Tämä syksy tuntuu ihan kivalta. Tytön koulu alkanut kivasti ja arki rullaa nyt paremmin, kun työaikani on vähän lyhyempi. Jospa remonttihommat saataisiin jouluun mennessä suurilta linjoiltaan valmiiksi ja jäljelle jäisi enää maalausta ja tapetointia jne. Mutta kokemus on opettanut, että älä haaveile liian suurista... aikaa menee aina tuplasti ennakoitua enemmän ja joku vaihe jää jumittamaan kuitenkin, jos ei osata eikä kukaan osaava ehdi tekemään. Että ehkä realismia olisi odottaa "valmista" ensi kesään mennessä. Ja valmiilla tarkoitan sitä, että vessat ja kellari on vielä käsittelemättä, pihasta puhumattakaan. Mutta ei se mitään. Onhan se sitten ihan hauskaakin, kun ei ole enää pakollista remonttia, normaalia elämää estävää yleiskaaosta. Vaan joku remppa suljetun oven takana, jota voi tehdä kun huvittaa.

Olen ollut laiska bloggaaja, laiska kuvaaja. Harmittaa, kun ei tule kuvattua lapsiakaan. Nyt täytyy ottaa oikein projektiksi tarttua kameraan useammin. Sillä nyt on taas virtaa, kun järjestys ympärillä lisääntyy. Kaaos kodissa on pahanlaatuinen energiasyöppö, sanon minä.


4 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Joskus sitä tulee aika, kun ei oikein jaksa kuvailla ja postailla...mutta kunhan aikaa taas vierähtää into palaa...:)

Memmi L kirjoitti...

Voi miten kuvaavasti sanoitkaan.. puit sanoiksi omat viime kuukauisen ajatukset.. Kaaos väsyttää, järjestys kun palaa niin energiaa löytyy enemmän.. Muutto, remontti.. siinä kyllä kaaosta riittämiin! :)

Sussi kirjoitti...

Osuvasti kuvaat remontoinnin etenemistä:) samoja kokemuksia löytyy:)

Jonna kirjoitti...

Löysin vasta ihanan blogisi ja jään lukemaan :) Meillä myös rintamamiestalo remppaa joten ideat ovat tervetulleita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...