9. elokuuta 2012

Pieniä ajatuksia

Ihana vaihe alkamassa ruokailutilan kanssa. Tavaroiden sijoittelu paikoilleen ja sen varsinaisen tunnelman luominen. Maalailen tuoleja hiljakseen ja keräilen tavaroita silmien alle tutkailtavaksi ja fiilisteltäväksi. Josko ne sopisivat yhteen? Kuuluisivatko ne juuri tähän huoneeseen?

Mukavia puuhia loppuviikkoon!


5 kommenttia:

heini kirjoitti...

Niin kauista ja herkkää! <3 Tykkään just siittä, että tunnustelet ja mietit tarkkaan jokaisen huonekalun ja esineen paikkaa kotona. Siittä se herkkyys varmasti tulee, joka huokuu teidän kodista ihan kuvienkin kautta.
Sulle ois yllätys mun blogissa. :)

-Heini-

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Olen seurannut blogiasi pitkään ja kysyisin, kuinka remontti onnistuu kahden pienen lapsen kanssa? Itselläni on pieni vauva juuri ja kovasti polttelisi jo remontin pariin :D Ja odottelenkin jo aikaa, kun se taas onnistuu...

Terkuin Anu

Miia kirjoitti...

Heini: Kiitos yllätyksestä ja ihanista sanoista. :)

Anu: Onhan tämä lasten kanssa remontointi ehkä pahimmasta päästä remontteja. Mutta mahdollista tietenkin, etenkin jos remonttia tekee pääasiassa toinen ja toinen pystyy keskittymään lapsiin. Meillä on sikäli vähän huono tilanne, että usein tarvitaan molempia remontissa, kun kumpikaan ei ole tuhattaituri, joten lapset pyörivät välillä "jaloissa" ja kaikki tahtovat turhautua. Keksitään sitten luovasti keinoja, joilla lapsetkin saataisiin viihtymään, välillä huonolla ja välillä paremmalla menestyksellä.

*Minna* kirjoitti...

Ihana blogi sinulla! Lisäsin omaan blogiini suosikkeihini, että löydän tänne vielä takaisin :)

Niina kirjoitti...

Ihan sun näköstä ja olosta :) Kyllä jaksaa rempata, kun lopputulos on näin kaunista. Terkkuja !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...