4. elokuuta 2012

Lattiaa maalataan

Ruokailutilan uusi lautalattia on maalattu nyt kaksi kertaa, ehkä vaatii vielä kolmannenkin kerroksen. Vaikka huoneessa on vielä yksi iso työ tekemättä (uuden takan vaatimat muutokset hormiin ja piipunmuurin tasoitus), olen niin onnellinen siitä, että saadaan ruokapöytä takaisin keittiön viereen muutaman päivän päästä. On eletty tässä kaaoksessa joulukuusta asti. Nyt pitäisi vielä syksyn aikana jaksaa maalata ruokapöydän tuolit, vaihtaa pehmustettujen osien verhoilut ja lisäksi vielä keksiä ja toteuttaa ruokapöydän uudistus. Mutta lähellä ollaan jo, kun tavarat saadaan jo oikeille paikoilleen. ;)

8 kommenttia:

KOIVURINTEEN ROUVA kirjoitti...

Loistavaa! Hienoa että olette jaksaneet!

Niinu kirjoitti...

Upea lopputulos:)
Meillä aloitettiin ruokahuoneen purku maanantaina ja huomenna se osuus on tehty(kauhottu siis viimeisetkin purut lattiasta).Aikamoisia aarteita löytyi seinistä;vanha nahkainen piikkari, partakoneen teriä paketti, lusikka, viehe...mitenkäs teillä? Ei näillä löydöillä ole päässyt rikastumaan, mutta hauskaa niitä on ollut etsiä:)

Saska kirjoitti...

Kaunis väri lattiassa, muistuttaa tätä meidän lautalattian väriä. :) Ihanaa varmasti saada vähän järjestystä tavaroille!

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis lattia!
Tuon väriseksi minäkin haluaisin meidän lautalattian...sitten joskus...:)

Miia kirjoitti...

Koivurinteen rouva: Joo, on jaksettu nyt paljon muutakin, mutta kun hommaa on niin järkyttävän paljon. Mutta kyllä se loppu jo häämöttää, mikä tuntuu ihan omituiselta! :)

Niinu: Kalustamisen jälkeen luulen olevani oikein tyytyväinen huoneen tunnelmaan. Tsemppiä teillekin remppatouhuihin! Me ei löydetty mitään aarteita paitsi lattialaudan pala, johon lattiantekijä oli raapustanut päivämäärän (joulukuu -53) ja oman nimensä. Otettiin kyllä talteen. Vintiltä purujen seasta löytyi yksi ihana avain ja vanhoja lehtiä sekä pari kirjettä.

Saska: Sävy on Permon värisävyistä vaalein harmaa. Minusta tosi kaunis myös. Sellainen lämmin harmaa.

Irmastiina: Kiitos, lautalattia on aina niin kaunis, oli uusi tai vanha.

Tuija kirjoitti...

Oi oi! Näyttää niin valmiilta! Minäkin olisin kysynyt lattiamaalista, väriä ja ja merkkiä mutta vastasit jo. Vaikka meillä on kaikki ihan alkutekijöissä ( tai no, yhden huoneen osalta alkaa jo näyttää siltä että ehkä vielä tämän vuoden puolella päästään sinne asumaan..) niin olen jo pohtinut ja miettinyt noita värejä. Tapettien ja maalien. Kun pimeä aika tulee, värejä on paljon vaikeampi valita. No siis lattiaan olen aikonut laittaa Betoluxia, ei akvaa vaan sitä öljypohjaista ja kaikkein vaaleinta harmaata. Makkarin seiniin tulee valkoista nimeltä liitu. Yksi seinä on kyllä Autiomaata. Siihen ruskean sävyyn ihastuin edellisessä kodissa.Tuota Liitua testailin jo takkaseinällä. Siitä jännä väri, että muuttuu aika lailla ympäristönsä mukana. Mutta niinpä taitavat kaikki muutkin värit muuttua!

Kesäkukka kirjoitti...

Ihana vaalea harmonia!
Meillä yläkerta etenee pikkuhiljaa, seuraavana lattian vuoro. Maalattu lautalattia tulee kanssa, mutta ehkä valkoinen tai sitten vaalean harmaa, katsotaan :)

Miia kirjoitti...

Tuija: Meillä on keittiön lattia maalattu sillä Betoluxilla. Eipä siinä suurta eroa taida olla, tosin yhdestä kohdasta se Betolux lähti lastuina irti, kun lapset oli liimanneet maalarinteippipalan lattiaan. Mikä lie siinä kohdassa, ettei maali ollut kiinnittynyt kunnolla alustaan. Suunnittelu on niin ihanaa, kävinkin jo kurkkimassa blogiisi!

Kesäkukka: Valkoinen ja vaaleanharmaa, molemmat ihania värejä lattiassa. Nyt on vielä kaunis vaalea harmonia, mutta tuonne huoneeseen tulee punaruskea piano. Ehkä. Se siitä harmoniasta. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...