30. heinäkuuta 2012

Rauhoittava piha

Vaikka kuinka olisi elämä hektistä ja stressaavaa, on pihalla käsittämätön rauhoittava vaikutus. Usein istuskelen kesken touhujen hetken ulkorappusilla katsellen ja kuunnellen pihan tunnelmaa ja se tuntuu hyvältä. Pieni katselmus kävellen ympäri pienen pihan, oli se kuinka hoitamattomassa tilassa tahansa, saa aina hyvälle tuulelle. Voi, millaista se sitten on, kun saan uhrata pihallekin enemmän aikaa ja näkymät ovat rauhoittavat ympäri pihan... haaveissa vain tosin varmasti vielä jonkin aikaa.

7 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Pihalla, kuten muullakin luonnolla on rauhoittava vaikutus....ihanaa nauttia siitä näin kesällä...:)

Tuija kirjoitti...

Aivan totta Mia, pihalla ja luonnolla yleensäki on rauhoittava vaikutus, tykkää samoilla Väinön kanssa metsässä ja välillä sen vihreys suorastaan häikäisee, keväällä tähän kuuluu vielä ihanat linnut , jotka livertävät kauniisti. Joskus olen miettinyt, että miten suurissa, siis todella suurkaupungeissa oikein rauhoitutaan..ei kait mitenkään.
Ihanaa kesän jatkoa sinulle Mia.

Anonyymi kirjoitti...

Rauhoittavia hetkiä sinne :)

Miia kirjoitti...

Irmastiina: Just tänään mietinkin sitä, että miten talvellakin saisi tuosta pihasta parhaiten ilon irti. Varmaan ne on sitten lyhdyt ja lumileikit. :)

Tuija: Niinpä, ei pelkästään ne vihreät näkymät vaan myös ihanat äänet kuten tuuli puiden lehdistössä ja linnut. Isoissa kaupungeissa taitaa kaikissa olla paljon isoja vehreitä puistoja lampineen, joissa voi varmaan saada vähän samansuuntaisia kokemuksia kuin me pihoillamme ja lähimetsissä.

Ryppymekko: Kiitos, niitä kyllä tarvitaan tämän kaiken kaaoksen keskellä. :) Hyvää loppukesää sinullekin!

Teija kirjoitti...

Tunnistan niin tuon fiiliksen.. itsekin käyskentelen usein pihalla illalla viimeiseksi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia ja tutulta kuulostavia ajatuksia :-)

översättningsbyråer kirjoitti...

Krusbär as they are called in Swedish, haven't tasted one for at least 15 years.
Wonderful picture.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...