28. heinäkuuta 2012

506

Tämä on postaus nro 506. Sinänsä hieman ironista, sillä painiskelen täällä lähes hermoromahduksen partaalla ikkunanpokien maalauksen kanssa ja tuntuu, että talossa on 506 ikkunaa vähintäänkin eikä valmista tule ikinä ja oon niiiiiin loman tarpeessa tämän kesäloman jälkeen.

Vapaina hetkinä mielessä pyörii eteisen tapettivalinta. Olohuoneen tapetti on tuo vihertävänharmaa raitatapetti, jota olen odottanut kohta kolme kuukautta. Jotain ongelmia. Toivottavasti nyt vihdoin saisin sen tapetin elokuun puoleenväliin, kuten sitä heinäkuun alussa lupailtiin. Pikkuolkkariin on tulossa samaa tapettia vaaleanharmaana. Mutta se eteinen. Juhannusruusu harmaana kävisi ihanasti noihin toisiin tapetteihin. Ehkä mennään sillä. Mikään muu tapetti ei ole tuntunut heti passelilta. Olen yrittänyt katsella jotain vähän hienompaa, tyylikkäämpää, ylellisempääkin, mutta kun ei vaan tunnu omalta.


12 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Aivan mahtavaa tapettia.

Meillä makuuhuone odottaa tapetointia...pitäisi vaan ensin ostaa se tapetti...:)

Hanna kirjoitti...

Tuo kävis kyllä oikein passelisti! Tapetin valinta on hitsin vaikeeta, kun pitää miettiä miten käy mihinkin. Meillä on tytön huone, olkkari ja meidän makkari kaikki yhdessä pötkössä niin että kaikista näkyy tapetit. Tytön kirsikkapuu oli valittu jo monta vuotta sitten ja siihen piti löytää sitten sattuvat tapetit noihin muihin huoneisiin. Pojalla onkin sitten ihan erityylinen tapetti ja vessassa, oven takana taas erimaailmasta :)

Sari Susirajalta kirjoitti...

Meillä makuuhuone on tuolla harmaapohjaisella Juhannusruusulla tapetoitu ja en kyllästy siihen koskaan. olohuoneessa puolestaan on Erik Bruunin raitatapettia, mitä ilmeisesti sinullakin tuossa oli tulossa. Sama maku siis..

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Ihanat tapetit! Juhannusruusu on yksi suosikeistani. Ei vaan kuitenkaan (vielä) ole päätynyt valitettavasti seinillemme. Ehkä joskus!

Miia kirjoitti...

Irmastiina: Tapetteja on ihan liikaa, valinta menee aina niin vaikeaksi. Mutta voi miten tapetti saakaan tunnelman vaihtumaan hetkessä.

Hanna: Joo, ihastun usein johonkin tapettiin, mutta sen seurauksena pitäisi vaihtaa pari muutakin tapettia... Vaikeaa on, mutta niin ihanaa selailla tapettikirjoja.

Sari Susirajalta: No niinpä tosiaan on sama maku! Olisipa kiva nähdä kuvia teidän huoneista, joissa noita tapetteja on. Voisithan laittaa vaikka sähköpostilla kuvia, jos sinulla ei ole blogia? Tuota raitatapettia en ole nähnyt vielä missään.

Marsa: Ehkä joskus. Juhannusruusu on kyllä ihana ja Keltaisessa talossa käydessäni yllätyin, miten hyvältä se näytti joulunakin punaisen kanssa yhdistettynä.

Saska kirjoitti...

Mä olen vältellyt tuota ikkunanpokien maalaamista juuri sen pelkäämäni hermoromahduksen vuoksi, mutta on kai sitä jossain vaiheessa vaan käytävä hommiin.. Kyllä se lopputulos sitten tekijäänsä kiittää :) Kaunis tuo tapetti, mutta valitseminen on kyllä niin vaikeaa, kun vaihtoehtoja on aivan tolkuttomasti!

Saska kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Saska kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tuija kirjoitti...

Voi että, teidän remppa on jo voiton puolella, Meillä alkuvaiheissa.
Samaa sateistä kesää olen minäkin noitunut. Ikkunanpielet sain maalattua ulkoapäin paikkailumentaliteetilla mutta yläkerran ovien kanssa on ollut hankalampaa. Kun ensin pitäisi poistaa lakat lakanpoistoaineella, ULKONA ja sitten hioa ULKONA ja vasta sitten pääsee sisälle eli autotalliin lakkaamaan. Ja sinnekin on kannettu puutavaraa suojaan sateelta.
Mutta te olette jo tapettivaiheessa.... Huoh!

Petriina kirjoitti...

Ihana tuo Juhannusruusu just tuossa värissä ! 20-luvun paperitapetteja olen yrittänyt etsiä, tämä olisi yksi vaihtoehto kesäkotiin. Katsotaan.

Tsemppiä remppaan !

Teuvo Vehkalahti kirjoitti...

Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää loppukesää.
www.ttvehkalahti.blogspot.com

Miia kirjoitti...

Saska: No en kyllä ihan heti kavereille suosittele tuota maalausurakkaa. Mutta toisaalta, säästäähän siinä ison rahan, jos toinen vaihtoehto on uusia ikkunat.

Tuija: Hih, ollaan siis viimeisten huoneiden osalta tapettien suunnitteluvaiheessa. Itse remontti on vielä tekemättä. :) Tsemppiä sinullekin oviurakkaan!

Petriina: Mäkin tykkään kovasti ruusuista, myös siitä valkoisella pohjalla olevista roosan/ruskean sävyisistä ruusuista. Mutta tuo harmaa on kyllä hyvin raikas. Onnea tapettimetsästykseen!

Teuvo: Kiitos visiitistä ja tervetuloa uudelleen! Mukavaa kesän jatkoa sinne Noormarkkuun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...