11. lokakuuta 2011

Läksy

Esikoululäksy tehdään innostuneesti ja huolellisesti. Niin sööttiä.
14 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Voi ihana!

Tänään oli meidän kylän kirjastossa iso ryhmä eskarilaisia kuuntelemassa Juhani Aho esitystä. Oli ihanaa kuunnella kuinka joukko pieniä sanoi yhteen ääneen JOO! :)

Tuula kirjoitti...

Suloinen :) Ihania nuo pienet koulutehtävineen! Eipä sillä, muistan itsekin miten hienoa oli päästä harjoittelemaan kirjaimia ja numeroita ja tehdä muita tehtäviä. Tosin silloin esihistoriassa ei taidettu edes käydä eskaria (?), vaan mentiin suoraan ala-asteelle...

Irmastiina kirjoitti...

Voi siitä se alkaa...monen vuoden aherrus.♥

Kris kirjoitti...

Voi miten söpö pikku esikoululainen!
Kotiläksyt ovat hyvin tärkeät vielä tossa iässä!

eve kirjoitti...

Voi ei! Saako teillä läksyjä??!

Meidän eskarilainen on ollut aivan kriisissä, kun ei saa tehtäviä kotiin.

Kikka kirjoitti...

Voi kunpa meidän ekaluokkalainen olisi yhtä innostunut . Ja onhan se huolellisuuskin hiukan hakusessa hällä :)

Kaunis tunnelma kuvissa ♥

Mira kirjoitti...

tutun näköinen kirja, mutta meidän eskarilainen tekee niitä vaan eskarissa eikä tule kotiin ollenkaan läksyjä. hassua kuinka erilaisia käytäntöjä mutta kerkeehän sitä vielä läksyjä pakertaa! mukavia esikoulupäiviä sinne!

Miia kirjoitti...

Niina K: Eikö. Söpösöpösöpö. :)

Tuula: Niinpä, tyttö on aivan innoissaan. Joo, itse kävin kyllä esikoulun, mutta sehän taisi olla vain mahdollisuus niihin aikoihin, ei mikään suositus.

Irmastiina: Sitä ajatusta tässä olen päässäni pyörittänyt. Että mitenkä tuo pikkuruinen tyttö voi muka ensi vuonna olla koululainen.

Kris: Kotiläksyjä ruikutetaan esikoulun aikuisilta. :)

Eve: Niin, täällä on se käytäntö, että läksyjä tulee silloin tällöin, on niitä lähes joka viikko tullut yhtenä päivänä ja saa harjoitella sitten sitä kirjan muistamista ja läksyjen tekemisen sijoittamista päivärytmiin. Äiti tarvitsee ainakin harjoitusta siinä asiassa. Läksyihin suhtaudutaan esikoulun puolelta rennosti, mutta lapsi itse ei ota kovin rennosti vaan huolehtii hienosti.

Kikka: Tuskin tätä lystiä kauan kestää tytön tuntien. ;)

Mira: Joo, erilaisia käytännöt tuntuvat olevan. Tyttö on kyllä tähän asti ollut ihan tyytyväinen siihen, että läksyjä tulee, mutta kestääköhän innostus kouluun asti? :)

anni kirjoitti...

ääk, kohta meilläkin eletään tuommosta.. Hihi.

Söpö eskarilainen!

heini kirjoitti...

Ihana! Kiva, kun eskarilaiset saa jo totutella läksyjen maailmaan. Meidän poika ei ikinä saanut eskarista läksyjä, ja sillon sitä intoa ois riittänyt! Nyt kun läksyjä tulee päivittäin, 2 luokalla nuristaan jo miten tylsää se on. :D
Edellisessä postauksessa, tykkään valkoisesta tv:stä! Meilläkin on olohuoneessa, ja mustaan töllöttimeen en enään vaihtais. Vaikka meilläkin seinän väri on nykyään tv:n takana aivan tumma, eikä valkoinen niikun aluksi, jolloin ajattelin, että ei sieltä hyppää silmille, mutta tykkään edelleen. Valkoinen tv on vaan niin paljon kauniimpi. :)

-Heini-

heini kirjoitti...

On kyllä söötti <3 Osataanko teillä jo lukea?

Miia kirjoitti...

heini: Joo, tyttö oppi viime keväänä jo lukemaan (eikä kyllä ole opetettu). Toisaalta helpottaa asioita, toisaalta joutuu vähän tarkemmin katsomaan, mitä telkusta tai tietokoneelta näkyy. Lööpit on pahimpia.

Kati kirjoitti...

Ihana hetki :) <3

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Kaunis huone! ja suloista kun läksyjen teko maistuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...