7. lokakuuta 2011

Töllö

Löytyi valkoinen televisio ja vieläpä ihan hyvään hintaan. Televisio on kaunis, siinä määrin kuin televisio nyt voi olla, mutta olisihan tuo makuuhuone kauniimpi silti ilman moista töllötintä. Mutta täytyyhän sitä miestäkin kuunnella. Musta televisio olisi hypännyt ihan samalla tavalla silmille tuolla vanhojen kalusteiden joukossa, joten korostetaan sitä, mitä ei piiloon saa.

Luvassa köllöttelyä, töllöttelyä ja varmasti vähän herkutteluakin vapaapäivien kunniaksi. Rentouttavaa viikonloppua!


10 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Pitäähän sitä tosiaan miestenkin mielipiteitä kuunnella...☺

Rentouttavaa viikonloppua sinullekkin!

Olivia kirjoitti...

Olen samaa mieltä, että valkoinen väri pyhittää telkkarin :) Ainakin niin paljon kuin se on mahdollista! Ja tosiaan, töllöt ovat ilmeisen tärkeitä kapineita miesten kodinsisustuksessa... Onneksi tuo valkoinen malli istuu makkariinne ihan kivasti, joten sopu säilynee :)

Anonyymi kirjoitti...

Aika viihtyisä blogi sinulla,lueskelin pitkälle vanhempia päivityksiä...Lehtiä ei tarvitsekkaan enää ostaa kun blogeissa riittää luettavaa =)

kerttu kirjoitti...

oikein hieno kapistus! saako kysyä merkkiä, tuumakokoa ja hintaa? mulla olisi vähän vastaava hakusessa. jotenkin hassua, kun kaikki telkkarit ovat mustia ja mulla ei sisustuksessa ole mitään muuta mustaa. löytämäni valkoiset telkut ovat sitten taas olleet tuplahintaisia, mur.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Tosi kaunis ja täynnä upeita kuvia tämä sinun blogisi!

Hieno valkoinen tv. ja huomasin tuolla alempana sellaisen upean valkoisen kaapin jossa laatikot alhaalla,tosi hieno en ole itse törmännyt täällä kirppiksillä tai missään.

Hyvää lauantai aamua Anu

Ps.sun kommentti piristi mun aamua kummasti. Tässä samalla keittoa valmistan jotta sitten pääsen lasten kanssa ulos kun nyt ei juuri sada.Täällä on ollut sellaista ihme säätä että välillä ropauttaa oikeen kunnon sateen.

Voikukkapelto kirjoitti...

On kyllä niin kaunis kuin tekninen laite voi olla ja sopii erittäin hyvin muuhun "maisemaan" ;)

anni kirjoitti...

..meillä keskustelu samaisesta aiheesta. Siis telkun sijoittamisesta makkariin. Siellä sitten tytsykin saisi katsella piirrettyjä, jos alakerrassa muuta häslinkiä..

Hyvälle näyttää teillä. Mä uusi lukija - MOI siis! :) Ihastuttava blogi!

Miia kirjoitti...

Irmastiina: Joo, jossain jutuissa kun antaa periksi, saa taas vapaat kädet pitkäksi aikaa. :)

Olivia: Samaa mieltä, tuota telkkaria katselen kuitenkin ihan mielellään.

Nina: Kiva, että olet seikkaillut blogissa pitemmänkin aikaa. Mukavaa, että tästä on iloa ihmisille. Minäkin olen vähentänyt huomattavasti lehtien lukemista blogien antaessa niin paljon.

Kerttu: Telkku on Samsungin 32-tuumainen. Tuo tuollainen nelihaarainen jalka erottaa mallin muista Samsungin telkuista, kun en muista mallin numeroa. Hintaa oli selvästi enemmän kuin perustelkkareilla, mutta myyjä teki pienen mokan laatiessaan tarjousta, eikä sitten enää halunnut perua sanojaan, joten saatiin hyvään hintaan. Telkussa on kuitenkin nettiselain ja muuta ekstrakivaa, jotka nostavat hintaa.

Anu: Kiva, että tulit vastavierailulle. Nyt täällä paistaa aurinko, ihana oli tehdä pihahommia.

Voikukkapelto: Minä ihastuin tuohon telkkariin heti sen nähtyäni. Sen jälkeen ei ollut enää muita vaihtoehtoja. :)

Anni: Tervetuloa, mä olenkin lukenut sun blogia jo pitkään, kun se on kivan monipuolinen. Telkku makkarissa voi olla ihan paikallaan tiettyinä hetkinä, kun talossa on kuitenkin 4 katselijaa.

Johanna kirjoitti...

Täällä tykätään!!

Kati kirjoitti...

Hieno kontrasti noiden vanhojen huonekalujen ja uuden tekniikan välillä .. kaunista jopa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...