16. lokakuuta 2011

Valkenee...

Taas heilun portaikossa pensselin ja jatkovarren kanssa. Vaatii vielä yhden pintamaalikerroksen, mutta valoisa ainakin tuli. Voi kun olisin keksinyt jonkun kivan sävyn, kun onhan tuo portaikko nyt tosi valkoinen, mutta toisaalta ajatuksena on laittaa seinille paljon katseltavaa, joten ehkä se lieventää tuota värittömyyttä. Ja onhan tuo niin hankala tila maalata, että pakko oli ottaa varman päälle, jos vaikka maku muuttuisi tulevina vuosina. Vaaleassa värissään paneelien raot ja oksanreiät näkyvät myös hyvin selvästi, mutta ehkä se antaa vain luonnetta tälle tilalle. Ehkä. ;)

Tuo kyltti tuossa vinttikomeron ovessa sopii niin hyvin tähän huusholliin, että vaikka yleensä kierränkin englanninkielisiä tekstejä, oli tämä kyltti ehdottomasti ostettava. Vinttikomeroon on suunnitteilla siivouskomero, joten kyltti odottelee sen takia tuossa. Toisaalta, jos siivousvälineet olisivat siististi yhdessä komerossa, tulisiko sitä ikinä siivottua kun ei vahingossa törmäisi esim. imuriin?11 kommenttia:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Portaikosta tuli hyvin kaunis!
Ihanasti olette vanginneet portaikon vanhan elämän ja sielun. Pidän kovasti!
Voin kuulla korvissani portaikon natisevan jalkojen alla ;)

Rimpsukaisa kirjoitti...

Kauniilta näyttää.Oon törmänny joskus samaan tekstiin ja oli niin naseva että taisin jakaa sitä eteenpäinkin muutamalla siivousfriikille lähipiirissä..

eve kirjoitti...

Sano mitä sanot, mutta mun mielestä on oikein hyvä! Ja josset usko, ni kato niitä ennen-kuvia! ;D

Sopivasti koristuksia, niin on suloinen portaikko! Tykkään, ehdottomasti.

kati kirjoitti...

Voi mikä raikastus!
Muuten, mitä maalia te olette käyttäneet tässä. Ootteko sutineet oksakohtia erikseen jollain?

Tuula kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Tosi raikas :)
Ja siis tuo kyltti on ihan must :D

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Tuollainen kyltti pitäisi olla joka taloudessa :)
Vitsi miten valoisa portaikosta tulee! Vaikka niin sääleit joskus noita kauniita paneleita, niin kyllä vain tuo vaaleus ja valo on ihana! Kaunista!

anrinko kirjoitti...

Meillä tuon tuo kyltti ulko-ovessa varoittamassa jokaista tulijaa.
On kuule moni saanut hyvät naurut tuosta. =)
Meillä on aina kaaos ottamassa vastaan yllätysvieraita.

Portaikosta tuli kaunis!
Ja jos laitat kehyksiä ja kuvia seinille, niin väri on minusta juuri oikea. =)

anni kirjoitti...

valoisaa ja puhdasta! Hyvä siitä tulee. Samanlaisissa tunnelmissa oltiin täällä kesällä - maalattiin rappujen seiniä ja rappuja. Hieman ronskimmalla tyylillä vaan -> raakalautaseinään.

Olisi kiva nähdä viimeistelty tila!

Milla kirjoitti...

Huh, on tuossa ollu hommaa.. Hyvältä näyttää! Mun mielestä valkonen väri on ihan nappi valinta tohon tilaan..
Hyvä teksti, täytyy laittaa korvan taakse ;)

KOIVURINTEEN ROUVA kirjoitti...

Valaistui. Onpahan hyvä esimerkki meillekin, kun maalauksia suunnittelemme!

Miia kirjoitti...

Marie Elisabeth's rum: Kivasti sanottu. :) Ja tosiaan nuo portaat narisevat. Päivällä nautin narinasta, yöllä astun vain tietyille askelmille tietyssä reunassa, että pääsisin huomaamatta kömpimään sänkyyn.

Rimpsukaisa: Joo, tosiaan tuota voi pitää valistavanakin tekstinä. Meille se on lähinnä keino puolustella omaa elämäntyyliä. ;)

Eve: Totta. Niin totta, kun katselee niitä alkuperäisiä kuvia. Miljoona kertaa parempi.

Kati: Nuo paneelit ovat täynnä oksankohtia, joten oikaistiin tässä kohtaa. Suureen osaan oksankohdista olisi ollut mahdotonta päästä laittamaan mitään oksalakkaa, kun jatkovarren kanssa työskentely on muutenkin niin hankalaa. Ja pohjamaali on Otex-tartuntapohjamaalia, jonka päälle olisi käynyt mikä tahansa pintamaali. Meillä taitaa olla pintamaalina Remontti-Ässää.

Tuula: Kiitos, raikasta tosiaan verrattuna tuohon alkuperäiseen tilaan.

Emilia: Naapurissa nuo paneelit näyttävät tosi kivalta alkuperäisessä värityksessään. Eivät ole niin keltaiset kuin meillä olivat. Mutta olen onnellinen, että maalattiin. Ei enää yhtään talvea pimeässä ja kylmässä portaikossa. Enää jäljellä on kylmyys. ;)

Anrinko: Joo, toimisi kyllä hyvin ulko-ovessakin, ei tarvitsisi aina ääneen päivitellä kaaosta ja sekasotkua yllätysvieraiden ilmaantuessa.

Anni: Joo, minä muistan sen teidän ihanan portaikon, se oli niin samantyylinen vaikkakin juuri sitä raakalautaa teillä. Sekin on ihana portaikko. Laitan kyllä kuvia, kunhan portaikko saa viimeistelyn ja kunhan tavarat alkavat löytää paikkaansa. Mutta tuttuun tapaan: saattaa kestää vielä hetken! ;)

Milla: Pahinta on, että sitä hommaa on vieläkin edessä järkyttävän paljon, kun jäljellä on ne korkeimmat kohdat ja sitten vielä yksi kerros maalia kaikkialle. Mutta päivä kerrallaan, tehden sen minkä ehditään.

Koivurinteen rouva: Kiva, jos on apua. Minulle on ainakin ollut paljon apua näistä blogien ennen-jälkeen-kuvista. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...