4. tammikuuta 2011

Talvinen piha

Aikamoinen painolasti omenapuiden oksilla. Kirsikkapuukin on ihan kallellaan lumen painosta. Mutta ihanan näköistä on pihalla nyt.

Kiitos kommenteista edelliseen. Isoilla kuvilla jatketaan, ainakin pääsääntöisesti. Jos jollakulla on ongelmia tai kuvat näyttää jotenkin ihan järkyttävän värisiltä tai muuta omituista ilmenee, on kiva kuulla palautetta. Voin sitten ainakin yrittää tehdä asialle jotain.

Pojan huoneessa on muuten jo lattia kertaalleen maalattu. Ollaan evakossa keskikerroksessa. Permo haisee järkyttävän pahalle. Tänään illalla yritän jaksaa maalata ullakon puolelta vaatehuoneen lattian ja huomenna pojan huoneen lattian toiseen kertaan. Viikonloppuna voisi ehkä jo tapetoida. Siellä ne Tapettitalon 2+3-tapetit on jo vuoden odottaneet pahvilaatikossa... ollaan oltu ennennäkemättömän hitaita tekemään pojan huone valmiiksi. Mutta tiedättekö, eilen kun siellä katkussa maalasin ja katselin kätteni jälkeä, totesin että on se vaan mieletöntä! Huone muuttui ainakin 5 neliötä isommaksi lattian vaalentumisen myötä ja se on 8 neliön huoneessa aika paljon. ;)

17 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Maali ja vaaleus tekevät isoja ihmeitä :)
Meidän "musta" eteiskoppi on meillä muutosten kynsissä...siitä taitaa tulla aikas ihana :)
Mukavia talvipäiviä sinne
tuksu

Kirsikka kirjoitti...

Ulkona on upean näköistä. Toivottavasti oksat kestävät lumen painon. Voin vain kuvitella, miten ihanalta tuntuu kun saa lattian maalattua. Vaalea tuo ihan mielettömästi avaruutta ja tilan tuntua. Jos tietäisin että asutaan tässä vielä pitkään, maalaisin lattiat vaaleiksi vaikka ovatkin parkettia (ennen en tiennyt että parkettilattiankin voi maalata). Nyt vain toivon että löydettäisiin pian uusi koti!

Laura kirjoitti...

Lunta on kyllä ihan järkyttävän paljon täällä meilläkin....

Vaalea maali tekee kyllä ihmeitä! Maalasin meidän keittiön kaapit antiikinvihreistä valkoisiksi ja ah kuinka tuli tilaa hengittää!! :)

Niina K kirjoitti...

Upean näköistä kaikki tuo lumi. Jos tuntuu, että puut ihan vallan taipuvat niin kannattaa ehdottomasti kopistella eniten taipuneita oksia etteivät katkea. :)

Tania kirjoitti...

Kunnon talvi (lunta ja pakkasta) on minunkin mieleeni. On se vain mukavaa, että Suomessa on vuodenajat.

Remonttitsemppiä!

Lisay kirjoitti...

Tuollaista maisemaa juuri kaipaan!!!
Nauttikaa kauniista talvesta!

selma kirjoitti...

Maali tekee ihmeitä. Me maalattiin jossain vaiheessa kellastunut kattopaneeli ja isonsi ja valaisi kovasti. Voimia uurastukseen!

hietzu kirjoitti...

Mukavaa kuulla että maalaus tekee ihmeitä :)
Taas on niin kauniita kuvia! Ihastuttavat satumetsäpuut <3

Esmeralda kirjoitti...

Tsemppiä remppahommiin!
Kauniita talvikuvia. :)

Sarppu kirjoitti...

Kaunista, meilläkin on maalattu ja jatkuu vaan, meidän maali ei onneksi haise kovin paljoa...tsemppiä remonttipuuhiin.

Henrietta kirjoitti...

Aika painavan näköistä juu mutta hiton upeeta.
Varo ettei aivot liukene pojan huoneen lattiaan maalin käryjen kans:)

outi kirjoitti...

Onpa lunta! Upean näköistä ja ilmeisesti aika kivasti myös lumitöitä.:) Täällä lunta on mielestäni vähän turhan naftisti, saisi tulla tolkusti lisää. Tsemppiä maalausurakkaan, täällä odotellaan jo kuvia. Kärsimätön, eikö?

Miia - Miian unelmia kirjoitti...

No onpa lunta! Voi kestää hetken aikaa kun sulaa. Mutta kauniin näköistä!

Titti kirjoitti...

Kauniit kuvat!♥
Kyllä taas on oikein taikatalvi! :)

Marina kirjoitti...

Vaaleus tekee ihmeitä, oikein todella!

Luonto on valkoisine kinoksineen ja kimmeltävine hiutaleineen hurjan kaunista katsella. Kirpeätä ilma on hengittää mutta uskomattoman raikasta! Minä tykkään!

Mari kirjoitti...

Luminen maisema on kyllä kaunis:) Näytä sitten kuvia maalausurakasta!

Marika kirjoitti...

Kyllä on UPEAN näköistä! :)

Moni on jo kyllästynyt talveen, mutta minä en ole vielä yhtään. On niin kovin viehättävää kun lunta on puissa ja maassa - valkoinen maailma :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...