7. tammikuuta 2011

Hauskoja tapetteja

Tapeteissa on nykyään valinnan varaa. Nämä löytyivät Kodin Terrasta. Otin muutaman näytepalan, osasta tulee varmaankin tauluja.

Oon ihan poikki. Maalaan ja maalaan. Mutta huomenna ehkä jo valmista ullakollakin. Sitten siirryn tapetointipuuhiin.

26 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

ompa hauskoja tapetteja! miten tommosia näytepaloja saa..ilmasenako? :D en oo eläissäni ostanu tapettia ku meillä kaikki seinät vielä maalissa vaan..

Leena kirjoitti...

Näytepaloja saa firmoista yleensä ilmaiseksi. Joissain paikoissa saa jopa itse leikata, toisissa myyjä antaa.

Näin joskus vessan joka oli tapetoitu tolla etiketti-tyyppisellä tapetilla. Se oli ihan hieno, vaikak en omaan taloon noita välttämättä laittaisikaan. Sen sijaan askartelussa voisin kyllä käyttää....

Tirlittan kirjoitti...

Ihania! Meiltä löytyy noista paria tuolta makkarin tilkkuseinästä, mutta tuolla karttatapetilla voisi vetäistä vaikka koko huoneen :)

Amelia kirjoitti...

Oo, erikoisia! Parille noista keksisin heti käyttöä :-)

Nonna kirjoitti...

Aikas ihania, nimenomaan askarteluihin! Noita vanhoja mainoksia laittaisin heti laatikoiden päälle! Pojan huoneeseen tuota karttaa... =)

Vekarus kirjoitti...

Olipas hauskoja löytöjä!

aNNa kirjoitti...

Voi tuo karttatapetti vei heti sydämen :)

Niina kirjoitti...

MInä aina hieman jälkijunassa lueskelen näitä juttujasi mutta käyn säännöllisesti ja aina en ehdi kommentoimaan :)
Halusin vain toivottaa hauskaa Uutta Vuotta ja kertoa, että pidän kovasti blogistasi :)

lumiomena kirjoitti...

Ihania! Olen miettinyt, että sitten kun lapset ovat koulussa, voisi tuollainen karttatapetti olla metka heidän huoneidensa yhdelle seinälle. Ja monia muitakin käyttötarpeita keksin heti noille tapeteille. En ole koskaan katsonut Kodin Terran valikoimia, pitäisiköhän vierailla siellä? :)

Sarppu kirjoitti...

Ihanat tapetit, hiukan erilaiset. Ja jos yhtään lohduttaa minäkin maalaan ja maalaan ja olen aivan poikki. Yläkerta jo valmis, alakerta vielä, eikä enää yhtään huvita, plääh.

Miia kirjoitti...

Ansku: Leena tuossa jo kommentissaan vastasikin, että tosiaan niitä näytepaloja saa yleensä joko ottaa itse tai pyytää myyjältä ja ovat ilmaisia. Tapettikirjoista ei taida saada leikellä, mutta niitähän saa sitten käyttää kotona sovitettavana.

Leena: Minäkin näin mielessäni heti tuon etikettitapetin vessassa, mutta en meidän talon vessassa kuitenkaan. :)

Tirlittan: Miten minulta on mennyt ohi teidän tilkkuseinä, nyt pitääkin tulla etsimään siitä mahdollisia kuvia! Karttatapetti on noista ehkä ainoa, jonka minä laittaisin koko seinälle. Muut ovat aika voimakkaita.

Amelia: Eikö, noista voi keksiä vaikka mitä!

Nonna: Niin, pojan huoneeseen tuo karttatapetti olisi käynyt mainiosti meilläkin, tosin siitä tulee jotenkin saaristomainen olo eikä meidän talossa ole mitään saaristomaista. Jos noita tapetteja olisi isommat palat, ehdottomasti päällystäisin pari laatikkoa.

Vekarus: Tosi hauskoja, en ole nähnyt noita missään muualla!

aNNa: Eikös ookin ihana. Kivat rauhalliset sävyt kartassa.

Niina: Kiitos! En minäkään aina ehdi jättää kommenttia, saati vastaamaan kommentteihin. Mukavaa että tykkäät tästä piskuisesta blogistani. :)

Lumiomena: Täällä Terrassa on esillä Gammalsvenska-tapettejakin ja kaikkea muutakin kivaa. Siellä saa yleensä aikaa vierähtämään.

Miia kirjoitti...

Sarppu jätitkin samaan aikaan kommenttia, kun vastailin edellisiin. Niin, kävin katsomassa, että teilläkin maalataan ja sain kyllä lohtua. Meillä on sentään tällä hetkellä työn alla vain pari tilaa, ei koko talo. :)

TIINA kirjoitti...

tosi kivoja!
mullakin odottaa "taulutusta" muutama palanen lasten huoneeseen.

Laura kirjoitti...

Kääks, onpa kivoja tapetteja! Seinälle en varmaan laittaisi (tai no, ehkä joku paikka joillekin noista saattaisi löytyä ;) ) mutta siis noistahan saa tehtyä vaikka mitä!

Mä olen saanut vanhoja tapettikirjoja kotiin asti (siis semmoisia jotka on poistuneet myynnistä) ja niistä riittää askartelumateriaalia. :)

Niina K kirjoitti...

Ollaan katseltu samoja kuoseja. Tuon kolmannen tapetin jossa on polkupyörä pystyy hyvin kuvittelemaan vaikka jonkin budoaarimaisen pikkuvessan seinälle. Tosta toiseksi alimmasta karttatapetista ruskehtavana voisin tykätä meilläkin! :) Terrassa oli ainakin Hämeenlinnassa sellaista ihanaa lasten tapettia missä oli kaikenlaisia eläimiä jotka oli viivapiirretty katseamattomalla viivalla eläimestä toiseen. Tykästyin siihen ihan hirveästi!

Katjusha kirjoitti...

Tuo karttatapetti on hieno!
Hieno se olis myös isona, lähes seinän kokoisena taulunakin...

hietzu kirjoitti...

Voi että! Ihania nuo vanhat leffatapetit! Noista saa hienoja tauluja :)

Miia - Miian unelmia kirjoitti...

Huippuhienoja! Olen itsekin ihastellut noita tapetteja Terrassa. Mietin silloin, että mitenköhän toimivat isona pintana, se voi vähän syödä sitä kuviota. Askarteluun mitä mainioimpia!

Mari kirjoitti...

Täällähän näkyy tuttuja tapetteja. Samaisesta paikasta minäkin hankin askarteluun tapetteja, tuota karttatapettia ja mustavalkoista "sanomalehtileiketapettia". Blogissani voit käydä vilkaisemassa miltä näyttää lehtikotelo, joka on päällystetty tuolla karttatapetila.. :) Joka tapauksessa kivoja! Askarteluun tosi kivoja! :)

Anis kirjoitti...

Oi hitsi, onpa kivoja tapetteja.Löytyisiköhän meidän Terrasta...

Päivi kirjoitti...

Ihania löytöjä! Tykkään erityisesti tosta movie star tapetista. Oi oi! Laitathan kuvia sitten, kun niistä olet jotain tehnyt. :)

Tsemppiä urakointiin!

-Päivi-

Sini kirjoitti...

Kerrassaan ihania! Oletko jo päätynyt johonkin ratkaisuun noissa? Rakastan tuollaisia vanhoja nostalgisia kuvia ja tapetteja ylipäätänsä! Ehkäpä pitää pyörähtää Terrassa. Voimia remppaan!

selma kirjoitti...

En tiennytkään, että terrasta saa näytteitä. Kiitos, pitää mennä mankumaan! Toi kartta (meri?) on mun suosikki.

Mari kirjoitti...

Meillä on tota filmitähtitapettia:) Ei vaan oo kantti riittäny laittaa seinälle... Jonkun taulunhan siitä voisi värkkäillä;) Hyvät viikonloput<3

Miia kirjoitti...

Filmitähdistä se ajatus oikeastaan lähtikin. Huomasin ne ja ajattelin heti tulevaa tv-huonetta. Sinne noista teen varmaan taulun tai pari, jos olen vielä siinä vaiheessa samaa mieltä... Kauankohan tässä vielä menee, että ollaan tekemässä tv-huonetta. Sen on nimittäin ajateltu olevan yksi viimeisistä remontoitavista kohdista talossa käytännön syistä.

Onnenkyynel kirjoitti...

Ohhoh. Kävin just samaisessa kaupassa, enkä tajunnu katsastaa lainkaan tapettitarjontaa. Aivan älyttömän kivoja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...