17. tammikuuta 2011

Hämärää

Kyllä on niin pimeitä päiviä, että valokuvaaminen ei ole ollenkaan mukavaa. Oltiin viikonloppu miehen kanssa reissussa, joten viikonloppunakaan ei tullut kuvattua kotirintamalla yhtään mitään. Eikä kyllä reissussakaan. Pojan huoneessa on jo vähän tavaroita, vaikka listoja vielä maalailen eikä niitä ole kaikkia hankittukaan. Mutta minkäpä sisustushinkuinen itselleen mahtaa. Tämä kliseinen, mieheni omaisuutta oleva ysärimuovikarttapallolamppu sopii pojan huoneeseen oikein kivasti ja toimii tulevaisuudessa kivana yölamppuna nukkumaan mennessä. Hih, ja niinkuin inhosin tuollaisia vielä muutama vuosi sitten. Huomenna laittelen lisää kuvia, nyt pitää lähteä hetkeksi rentoutumaan ja sitten nukkumaan.


6 kommenttia:

ryppymekko kirjoitti...

Voi! Tykkään!
Tuosta pallosta,tapetista,
helmitaulusta,kuvasta!

tiinaf kirjoitti...

Mie kans! Tykkään kovasti! Ihana!

Petriina kirjoitti...

Heh, omalta koneeltani löytyy melkein identtinen kuva pojan huoneesta :-D Ostin tuollaisen karttapallon parilla eurolla jostain kotikirppikseltä, minusta se on hauska ! Mutta kartta on mennyt uusiksi, pitänee luntata sitten jostain, kun poika alkaa kysellä liikaa... ;-)

Huomeesta tulee varmasti hieno .

Mukavaa tiistaipäivää !

Teija kirjoitti...

Karttapallo on oikein symppis, meiltäkin sellanen löytyy Oskarin huoneesta. Toimii just hyvin yövalona! Meijän pallo on myös iskän vanha, eli 70-luvulta. paljonkohan siitä on jo rajat muuttuneet? :)

Katjusha kirjoitti...

On tuo karttapallo kyllä kaunis! Uskomatonta että silloin lapsena saatua palloa arvostin vain hetken. Nyt sitä kaipaan.Täytyy äitin vintille mennä kollaamaan josko se siellä vielä olisi vai onko mennyt muutoissa rikki ja heitetty pois...

anni kirjoitti...

mäkin tykkään ja kovasti. Karttapallot on miun heikkous, tai yleensäkin kartat. Iso maailmankartta (vanha koulukartta) on ruokailuhuoneessa ja 2 karttapalloa olkarissa - friikki. :)

Huoneen tapetti on myös tosi kiva!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...