13. tammikuuta 2011

Tekisi mieli...

Olen yllättänyt itseni tykästymällä valtavasti tähän vihertävään Pikkurokokoo-tapettiin, joka oikeastaan luonnossa on kyllä sellainen vedenvihreä / lähes turkoosi. Se kävi meillä sovitettavanakin isompana palana ja tykkäsin edelleen sen sävystä ja tunnelmasta. Ruokailutilaan ajattelin sitä,sillä tuo tapetti toisi aika hauskan kontrastin keittiön melko pelkistetylle ilmeelle. Mutta. Jostain syystä en meinaa uskaltaa antaa itselleni lupaa valita jotain noin romanttista. Se ei ole ongelma, että pelkäisin kyllästyväni. Se on todennäköistä, valitsin minkä tapetin vaan. ;) Tämä on joku suurempi identiteettiongelma, että sovinko minä tuollaisen tapetin kanssa yhteen. Ja lisäksi mietin, onko tuolle kuviolle hankala löytää sopivaa kaveria muihin keskikerroksen huoneisiin. Että edes jollain tasolla tulisi sellainen rauhallinen kokonaisuus. Tämmöisiä tänään.18 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat. Todella kaunis tapetti kyllä. Pelkistetymmän keittiön kanssa sopisi ihanasti. Ja jos ei ole tosi romanttisen ystävä, niin tapetti tuo kuitenkin ihanan ripauksen sellaista jotain kivaa, erilaista.

Sannu kirjoitti...

Mä tykkään:)
Mä kans aina jahkaan ja pähkään mun tapetti valintojen kans.
Meillä oli edellisessä kodissa makuuhuoneessa tapettitalon tapettia ja kaipaan sitä ihan hirveesti.Nyt mietinkin et laittaisinko tänne sitä samaa mut erivärisenä.

Niina K kirjoitti...

Testaamallahan se selviää. :) Kaunis tapetti on kyllä!! Itse jahkasin makkarin tapetin kanssa (kukkakuosinen) ja onneksi otin vaikka ensin emminkin.

Sisustus Sievä kirjoitti...

Kaunis tapetti anna mennä vaan..Itsekkin olen pähkäilemässä samojen asioiden kanssa.

hietzu kirjoitti...

Joo,minä olen huomannut samanlaisia mietteitä,en nyt tapetin vaan ihan arkipäiväisten juttujen kanssa. Vaikka jos kirpparilta löytyy jokin ihana esine ja se ei ole aivan oman tyyliseni mietin "sovinko sen kanssa yhteen".

Tirlittan kirjoitti...

Tapetti on kyllä kaunis, mutta ymmärrän mitä ajat takaa. Minä aina ihailen tapetteja, mutta en osaa käyttää niitä lainkaan!

Nonna kirjoitti...

Minunkin mielestäni tuo on ihana tapetti. Sun täytyy nyt itsesi kanssa käydä keskustelu. Mutta neuvon vaan, että ole rohkea! Eihän tuo ole loppuelämän päätös! Sopisi hyvin teille!

Päivi kirjoitti...

Nää tapetti-asiat on mietityttäny muakin hirveesti viime aikoina. Olen varmaan jopa kehittänyt niistä itelleni isomman ongelman, ku ne oikeestaan onkaan. Mutta siis ihan samanlaisia mietteitä. Tekis mieli jotain tiettyä tapettia kauheesti, mutta sit jonku ääni takaraivossa huutaa, että EI! Ja siis tosiaan, ihan ku kyse olis elämästä tai kuolemasta... ;)

Tuo sun suunnittelemasi tapetti on todella kaunis. Mä ajattelisin niin, että kyllä sille kavereitakin löytyy, ihan vaikka vaaleista, yksinkertasista tapeteista. Tai jos haluaa räväyttää, niin valkkaa sitä tämän tapetin sini-vihreää sävyä... ;)

Mukavaa viikonloppua!

-Päivi-

morso kirjoitti...

Ei tuo kuvio mitenkään liian kirjava ole, heloposti rauhallista linjaa saa jatketuksi ympäristöön. Meillä olohuonessa on edellisen asukkaan valitsema tpetti, jossa on vaaleansinisiä kuvioita vaalealla ohjalla, ja se on kyllä parempi kuin ne yksiväriset siniset, jota ona kahdessa muussa huoneessa.

Itse huomasin, että on tosi vapauttavaa, kun saa joissakin kohdissa päästää pienen romantikon valloilleen. Aina ei tarvitse olla niin ankaran pelkistetyn moderni, vaan ripaus romantiikkaa antaa itsellenikin luvan näyttää useampia puolia persoonastani. ;)

Miia kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja osanotosta tässä suuressa kysymyksessä. ;)

Siinä vaiheessa, kun asiasta tänne kirjoitan, olen kyllä yleensä jo tehnyt päätöksen. Tämän olen vuosien varrella huomannut. Tunteeseen ja vaistoon voi ja pitääkin luottaa, varovainen minäni vaan yrittää aina pistää kampoihin periaatteen vuoksi.

Petriina kirjoitti...

Ihana tapetti ja minunkin mielestä passaisi hyvin pelkistettyyn köökiin ( tai mihin tahansa ). Itse ajattelen niin, että voihan sen sitten vaihtaa, jos jostain syytä alkaa kyllästyttää. Keittiön ja lattian ym. kanssa sitten ehkä just pitäytyisin hyvin neutraalissa, varmoissa valinnoissa.

Mari kirjoitti...

Mäkin oon ihaillut tota! Tilannu näytteen kotiinkin;)On kyllä niin vaikeeta päättää tapetteja! Mukavaa viikonloppua:)

selma kirjoitti...

Mä tykkään myös!

Mannukka kirjoitti...

Go for it! Todella kaunis. Ei kaiken edes tarvitse aina olla niin yhteensopivaa. Joskus joku yllättävä valinta on just se juttu.

-Heli- kirjoitti...

Oi, ihanan tapetin olet löytänyt :)

TIINA kirjoitti...

iske seinään vaan! niin kuin itse sanoit, tapetti mikä tapetti, kyllästyt siihen. miksi ei siis kokeilla jotain erilaista? :)

Sarppu kirjoitti...

Kaunista, joskus on silti hyvä hiukan repäistä, minulle välillä sama ongelma, haluan pelistettyä, mutta silti minussa piilee joku romantikko, olen päättänyt, että joskus ostan kesämökin ja sisustan sen tosi romanttiseksi.

Marge kirjoitti...

Minäkin pidän tuosta!:)
Tiedän tuon jahkailutunteen..;) Meillä sama keväällä edesä olohuoneeen tapetin kanssa:) Voisi olla kiva kontrasti jos keittiö näkyy olohuoneeseen ja siellä on pelkistetympää..;) Mieti rauhassa!

Suloista sunnuntaita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...