18. tammikuuta 2011

50-lukua

Pojan huoneessa on kyllä vahvasti 50-lukulaisuutta. Ukin peruja oleva kaappi, kirpparilta löytynyt naulakko ja nuo alkuperäiset kaapin ovet. Ja lattiassa lähes alkuperäinen värikin, joka tuli paikoitellen esiin lattiaa hioessa. Tähän huoneeseen olisi käynyt hienosti myös mustat Renova-pistorasiat ja katkaisijat, mutta päätettiin kuitenkin mennä samalla linjalla kuin muuallakin talossa. Perusvärit käyvät kivasti tuohon huoneeseen mustavalkoisen tapetin ansiosta ja perusvärejähän leluista ja lasten tavaroista löytyy. Punaista, sinistä, vihreää, keltaista. Niistä on tämän pienen pojan huone tehty.


8 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

Kauniita kaikki. Itse olen ihastunut jollakin tapaa 50-lukuu, vaikka itse asumme siihen nähden muutaman vuoden liian uudessa talossa.
Olen löytänyt meille joitakin 50-luvun huonekaluja, mutta väri missään ei ole enää alkuperäinen, ollutkaan meille tullessa.

Nonna kirjoitti...

Ihana! Minä tykkään 50-luvun tyylistä tosi paljon!

Rimpsukaisa kirjoitti...

Ihanaihana pienen pojan huone,kauniit värit ja ihana lattia.Ihanaa aika paljon tässä kommentissa :)

Sarppu kirjoitti...

Aah miten ihanaa, olen ihan loputon 50-fani ja nautin niiden esineiden yksinkertaisuudesa ja koruttomuudesta, ihana tapetti, voisin muuttaa pojan huoneeseen :)

Mari kirjoitti...

Hienolta näyttää:) Meiltäkin löytyy kaksin kappalein noita pallukoita.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Just mun makuun! Ihana!!! 50-luku on kivan poikamaista selkeinen juttuineen. Tinttijuliste kruunaa komeuden :)

selma kirjoitti...

No nyt löytyi kyllä ihan oikeat ainekset poikasi huoneeseen. Tosi kiva!

Tuula kirjoitti...

Kiva tunnelma tuossa huoneessa. 50-luku on minunkin mieleeni. Selkeä ja konstailematon, kuitenkaan olematta tippaakaan hengetön.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...