22. marraskuuta 2010

Kiireitä ja ihana irtiotto

Marraskuu on ollut tapahtumarikas. Ullakolla tapahtuu hurjaa vauhtia, kun tehdään sinne lämmintä varastotilaa vaatehuoneen jatkoksi. On ollut synttäreitä, on vierailtu puolin ja toisin muuten vaan ystävien kanssa. Olen käynyt myös vanhojen ystävien kanssa Keltaisessa talossa muistelemassa vanhoja ja ihastelemassa talon jouluista tunnelmaa. Suosittelen. Oli aivan ihana elämys keskellä arjen kiireitä ja niin paljon silmäniloa, että lähes pakahduin inspiraation tulvasta. Kameraa ei tullut käytettyä tarpeeksi, kun oli niin mukavaa seuraa.


15 kommenttia:

selma kirjoitti...

Hei! Löysin blogisi uudenkuun Emilian suosikeista ja oli pakko liittyä mukaan. Kauniit kuvat ja mukava humoristinen ote:)

Niina K kirjoitti...

Ihanat kuvat, niin kaunista.. toisin kun meillä tänään! Eiks vaan olekin ihana paikka se keltainen talo? Meillä ollaan niin lumoutuneita siitä paikasta, että vieraillaan siellä melkein kerran kuussa ihan vaan sen tunnelman vuoksi. :)

Sarppu kirjoitti...

Voi kun on kauniit kuvat ja ihana tapetti tuossa ylimmäisessä kuvassa, niin harmonista :)

Hanna kirjoitti...

Wau miten kaunista, tuo ylempi kuva on todella ihana!

hietzu kirjoitti...

Ylimmässä kuvassa ihana tapetti! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kommenttini koskee noita puurohiutalepakkauksia ja maitopurkkeja - en tiennyt olevani niin miehekäs! Inhoan pieniä mahdottomia kaatonokkia kun yrittää purkista saada 5 dl ulos. Ja mitä te teette noiden hienojen origamipurkkien kanssa? Minä taittelen kuin mies ja laitan ne kaikki littanat yhteen purkkiin. Saan noin kymmenen purkkia yhteen. Onko tämäkin miehekästä? ;-)

Päivi kirjoitti...

Voi ihanuus! Mä olen aivan heikkona noihin pönttöuuneihin.. apua, mikä ihana, lämmin, kaunis tunnelma näissä kuvissa. <3

-Päivi-

Pauliina kirjoitti...

Hei vaan! Takasin minäkin bloggailemassa :) Oi..teillä on makkarissa pönttöuuni..vähänkö tunnelmallista!

Repesin niin tuosta aikaisemmasta postauksestasi :D Niin myös meillä ja ikuinen naljailun aihe puolin ja toisin :)

Marina kirjoitti...

Suurenmoisen kauniit kuvat. Lämpöiset ja tunnelmallisen kodikkaat!

Keltainen talo tässä lähistöllä nököttää, melko vähän tulee siellä kuitenkaan käytyä. Joulutunnelmointia ehkä voisi sinne suunnalle suunnitella ;)

Miia kirjoitti...

Selma: tervetuloa mukaan! :)

Niina K: Oli kyllä ihana paikka. Yläkerta ja putiikki ja pihapiiri. En yhtään ihmettele, että käytte usein.

Sarppu: En olisi ikinä uskonut, että se tapetti näyttää niin hyvältä seinällä, kun Tapettitalon mallikirjassa tuollaisissa tapeteissa on minulle ihan "liikaa".

Hanna ja Hietzu: Eikö olekin. Olin aivan lumoutunut siitä huoneesta. Ja koko paikasta.

Anonyymi: Huumorilla... en siis oikeasti itsekään tee noin koko ajan vaan silloin tällöin. Meillä kaikki pahvit pakataan isompien pahvipakkausten sisään mahdollisimman tiiviisti. Joskus tuoremehupurkkeihinkin. Mieheni taittelee purkit niin, että eivät ole kovin litteitä. Noita hänen mallisiaan mahtuisi maitopurkin sisään ehkä kaksi jos sitäkään. :) Meidän perheessä menee noin. Itse olen taas "mies" meidän perheessä useimmiten näissä remonttihommissa.

Päivi: Pönttikset on kyllä ihania. Ehkä meilläkin on joskus tuollainen. Tai sitten sellainen valkoinen muurattu kaakeliuuni. Simppeli mutta kaunis.

Pauliina: Kiva, että olet taas takaisin. Pitää oikaista, että ei ole meidän makkarista nuo kuvat, vaan sieltä Keltaisesta talosta. Voi kun olisikin meidän makkari. ;)

Marina: Kiitos, ei ollut kyllä ollenkaan vaikea tehtävä kuvata. Talossa oli vaan niin ihana tunnelma, että se välittyi väkisinkin kuviin.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

En ole ikinä keltaisessa talossa käynyt, mutta kyllä pitäisi! Ja tosiaan tuollaista tapettia en itsekään ehkä uskaltaisi kokeilla. Vaatii kyllä rinnalleen vanhaa arkkitehtuuria :)

Esmeralda kirjoitti...

Sinullahan on touhua riittänyt! Mukavalle kuulostaa.
Ihanat tunnelmakuvat! Kaunista. <3

Iloista viikkoa!

Saska kirjoitti...

Ihanan näköinen paikka ja vieläpä lähellä kotia! Sinne siis täytyy minunkin lähteä haistelemaan joulun tunnelmaa, josko se sitten pikkuhiljaa löytyisi..

Kirsikka kirjoitti...

Voi ihanuus mikä makkari teillä! Pönttöuuni ja kaikki, meille kans!

Miia kirjoitti...

Kirsikalle: Ei ei ei meidän makkarissa näytä tuolta... voi kun näyttäisikin! :) Kuvat on otettu Keltaisessa talossa. Olenpas ilmaissut itseäni epäselvästi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...