15. marraskuuta 2010

Maitopurkki

Pyynnöstänne kuvallinen ohjeistus maitopurkin taittelusta origamityyliin (Tästä on kyllä jo sisustukset ja tunnelmat kaukana, vai mitä? Blogin taso laskee kuin lehmänhäntä. Työhönpaluu on ottanut oman veronsa, sen lisäksi remonttia tehdään taas aktiivisesti). Ei se ole niin vaikeaa. Enkä minä silti oikeasti jaksa taitella maitopurkkia aina näin. Ystävältä opittu taito viihdyttää minua aina silloin tällöin. Eikun vaan brassailemaan! ;)


10 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

:) Käytännöllinen oppitunti! Vaikkei noita oikeasti aina tule noin hienosti taiteltua..hyvä oppi kuitenkin ja hauskaa "ajankulua"
Mukavaa viikkoo sinne
tuksu

Niina K kirjoitti...

Kiitos. :) Mä olen saanu monta vuotta avoimia kummasteluja siitä miten viikaan aina muovikassit kolmioksi jokseenkin samoin kun amerikkalaiset taittelevat lippunsa. Ne nyt vaan menee niin pal pienempään tilaan sillain taiteltuna.

Esmeralda kirjoitti...

Kiva! Minäkin oon joskus noin taitellut, kun oon ollut reipas. Harvemmin tulee taiteiltua... Pitäis kyllä, menee pienempään tilaan!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Pihla kirjoitti...

Tattis!

Päivi kirjoitti...

Hihih, kiitos! :) Jospa sitä kokeilis itekin. ;)
Eikä taso ole laskemassa mihinkään, sun juttuja on aina mukava lukea! :)

-Päivi-

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Hauska maitopurkki origami! Itse tulee lytättyä purkit useimmiten miten sattuu :) Muovikassin taittelua tulee harrasteltua useammin :))

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Kiitos tämä tuli tarpeeseen! Meidän pahviroskis on niin pieni että täyttyy jo parista purkista. Jo rupes roskat mahtumaan.

Seija kirjoitti...

Origamithan on taidetta, joten tasohan vaan nousee :) Kiitos ohjeesta, meilläkin varmaan kokeillaan.

Marina kirjoitti...

Kiitos. meillä maito tulee tilalta mutta mehupurkkien kanssa lienee tämä toimiva ratkaisu myös?

:) Kivaa loppuviikkoa

Niina kirjoitti...

Hauskoja juttuja ! Ja niin totta !
Mun piti vaan pakosti kertoa että meillä on samanlainen kissapiparimuotti näemmä kun silläkin saa tommosia kissapipareita :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...