28. marraskuuta 2010

Keltaisessa talossa yhä vain...

Ajatukset ovat edelleen Keltaisessa talossa. Tällä kertaa lähinnä siinä mielessä, että haaveilen samanlaisista ruokapöydän tuoleista, kuin mitkä siellä näin (kuvat siis Keltaisesta talosta, ei meiltä kotoa - valitettavasti). Nykyisten tuoliemme irtokangaspäälliset ovat järkyttävässä kunnossa ja olen saanut valtuutuksen "yhtiökokouksessa" yrittää etsiä tilalle puutuolit. Eripari, samapari, ihan sama. Istuinosa voisi olla kuitenkin pehmustettu, siihen kankaat olisi hieman helpompi vaihtaa kuin nykyisiin tuoleihin, joissa sekä selkänoja että istuinosa ovat kauttaaltaan pehmustetut. Niissä on kyllä aivan liian hyvä istua, jotta tekisi mieli luopua niistä, mutta irtopäällisten kanssa on nyt mennyt hermo, vaikka ovat konepestävät. Ja kun itse en ole niin taitava ompelija, että surauttaisin uudet päälliset tuosta vaan parin vuoden välein... Mutta siis tuonne Keltaiseen taloon. Eikös vaan ole aika ihana ruokailupaikka? Hipoo täydellisyyttä.

Vinkatkaa, jos tiedätte, missä olisi tuollaisia tuoleja kaupan.6 kommenttia:

hietzu kirjoitti...

Ei aivan samanlaisia, mutta saman henkisiä: Ajan Tarinassa http://www.ajantarina.fi/tuotteet/vanhat-huonekalut/tuolit/?E129360=/%40Shop/Select/List&E129360O=0

hietzu kirjoitti...

Eipä nyt aivan linkkittäminen toiminut.

Sini kirjoitti...

Kauniita tuoleja. Sopisi teille. Ja kiva, kun aloitat joulukalenterin. Viime vuotinen on jäänyt jotenkin niin mieleen kauniine kuvineen.

selma kirjoitti...

Täällä odotetaan kanssa innolla joulukalenteria!

Anonyymi kirjoitti...

Huutonetissä on noita aika useinkin, ja monesti paljon( !) edullisempaan hintaan kuin liikkeissä. Itse ostin aikoinaan sieltä hyvin samantyyppisiä about 30 e kpl, tuli vielä kotiinkuljetettuna liki ilmaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttävät olevan Ruotsissa tehtyjen Äpplet Serien tuoleja, useasti löytyy just huutonetistä, ne on yleensä ruskeat alkuperäisesti:)

Good Luck! :o)
Sari Ruotsista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...