25. lokakuuta 2010

Oma hetki

Maanantait ovat vapaapäiviä minulle ja lapsille. Iltapäivällä on joskus mahdollisuus pieneen omaan hetkeen, kun pienempi tuhisee yläkerrassa päiväunilla ja isompi tekee jotain rauhallista itsekseen. Useimmiten katselee televisiota päiväuniaikaan tai piirtää. Tätä lystiä ei yleensä kovin kauaa kestä, mutta olen ottanut oikeuden juoda kupposen teetä ihan rauhassa. Joskus koneen ääressä, joskus lehtiä lukien. Joskus vaan tuijotan ulos ikkunasta ja huokailen. Tänään otin joululehdet jo esille keittiöön, että jossain välissä niitäkin ehtisin selailla. Vielä tänään en kuitenkaan, sillä lehtipinosta tarttui pari muuta lehteä käteen ja suunnittelin teetä siemaillessani kellarin tulevaisuutta. Pari ideaa on jo selvänä mielessä ja sellainen fiilis, että kyllä siitä vielä ihan kiva paikka saadaan ilman järkyttävän suurta remonttia. Kiitos, että jaksoitte paneutua vähäksi aikaa meidän kellariongelmiin. Siitä TILA-ohjelmasta, jota muutama teistä suositteli, oli hyötyä ja pari kyseisestä jaksosta bongattua ideaa on jo toteutettavien muutosten listalla. Mutta siitä lisää ensi kerralla. :)

Muistuttelen vielä arvonnasta pari postausta alempana, aikaa on 1.11. asti. Missään nimessä ei tarvitse keksiä enää mitään uutta ja ihmeellistä ikkunanpokaideaa vaan kaikki voivat osallistua. KIITOS kaikille jo osallistuneille ihanista ideoista! Ja kiitos linkittäneille, toivottavasti sitä kautta saadaan vielä uusia kivoja ideoita kerättyä samaan listaan. Teen kaikista ehdotuksista sitten oman postauksensa, niin teidän on sitten helppo lukaista kerralla kaikki erilaiset ehdotukset läpi ilman toistoa. Palkinnosta tällä kertaa myös vähän uutta tietoa, eli sienien lisäksi arvonnan voittaja voi valita pakettiinsa minkä tahansa joululehden, jota täältä paikallisista kaupoista saa. Ja koska arvonta-aikaa on vielä jäljellä, enköhän lisää pakettiin vielä jotain muutakin matkan varrella.


14 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

Ihastuttavia kuvia! Kauniit ikkunanpokat. Huippu väri!

Iloista viikkoa!

Tuulella kirjoitti...

Mukavia kuvia kahvihetkestä!

Katsoin myös tuota Gorenjen jääkaappia ja se näyttää kyllä kivalta. Etenkin tuo valkoinen. Onko se äänekäs vai hiljainen, ja pysyykö se hyvin viileänä?

Unknown kirjoitti...

No niin, siinäpä se oli! Pohdin juuri tänään blogissani, että mihin käyttöön otan uuden pitsikulhoni. Ja sehän suorastaan huutaa noita enkeli-karkkeja, jotka ovat suosikkejani! Kiitos muistutuksesta:)

Miia kirjoitti...

Esmeralda: Väri on kyllä herkullinen. Toiselta puolelta poka on aivan ihanan patinoitunutta puuta, mutta kyllä tuo turkoosi vielä senkin peittoaa! :) Iloista viikkoa sinullekin.

Tuulella: Meidän kermanvärinen (tai viralliselta nimeltään muistaakseni samppanja) Gorenje on kyllä pysynyt hyvin viileänä. Se hörähtää mukavasti käyntiin välillä ja sitten välillä on ihan hiljaa. Ei se ihan hiljaisimpia kyllä varmastikaan ole, mutta minusta se pitää kodikasta ääntä.

Leena: Ihastelin juuri äsken sitä pitsikulhoa, kommenttia en vain jättänyt. Kyllä, enkelinamithan sopisivat siihen täydellisesti! :)

TIINA kirjoitti...

ihanan näköistä. <3
mä en pääse yli noiden sienien suloisuudesta. :)))

Teija kirjoitti...

Tässä oli jälleen kaikkea ihanaa! Sienet, valot, namut, jääkaappi... Aikast kiva joulutunnelma jo. :) Ja joululehdet pitää kaivella kätköistä!

Nonna kirjoitti...

Ihana tunnelma hetkessäsi! Kaunista!

Luin eilen tuota kellarikerros-postaustasi. Hienosti löytyi kyllä ideoita! Siitä tulee hieno aivan varmasti!

Anis kirjoitti...

Oma hetki, paras hetki:). Hyviä joulusuunnitteluhetkiä!

Päivi kirjoitti...

Hei mä en kestä noita ihania sieniä!!! <3 Ihana tunnelma kuvissa. Jotenkin sellainen rauhallinen ja kaunis. Näihin kuviin sopisi teksti "äidin oma hetki". :)

Toivottavasti teillä ollaan pysytty terveinä, meillä lapset sairastaa. Köh. :(

Mukavaa tiistaita!

-Päivi-

Yksinkövaan84 kirjoitti...

Ihania kuvia taas kerran , ja namnam noita enkulisukulaateja :)
Hyvää alkavaa tiistaita teille..

Marielisa kirjoitti...

Ihana tunnelma kuvissa <3
Meillä ei säilyisi nuo enkelinamit tuossa, aina olisi joku käsi niitä hamuamassa ;)

Joululehdet nostin minäkin jo olohuoneessa sivupöydälle, mutta vielä en pässyt niihin paneutumaan. Se vaatii tietynlaisen hetken ja rutkasti aikaa...tottakai kahvia ja suklaatakin!

Tuula kirjoitti...

Kääk, nyt alkoi tehdä mieli enkelisuklaaata!! Ja olen maidottomalla dieetillä vähän aikaa, oh no...

Mullekin päivittäinen hiljainen kahvi-/teehetki on tärkeä henkireikä.

Riitta kirjoitti...

Kaunis jääkaappi, suorastaan silmiä hivellee tuo muoto!
Kaunista teillä ,NIIN viihtyisän näköistä :) Joululehtien seleilua täälläkin ,vaikka täytyisi ahertaa yläkerran remonttia!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ihana keittiö! Oioi!

Ja viimepostausen raput oli ihanat! Meidän mummolassa on samaan tyyliin kellari, vaikka talo ei rintamamiestalo olekaan, vaan papan itse tekemä ja suunnittelema. Pidän rapuista ja sormipaneeleista. Valkoinen antaa puhtautta ja muuten maanläheistä sisustusta kannatan niin laatoissa kuin muissakin materiaaleissa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...