14. syyskuuta 2010

Pehmeää syksyyn

Olen ollut ihan täysin pihalla viime päivät. Lihaksia särkee, mutta olen tyytyväinen tehtyyn työhön. PAri täysin villiintynyttä kohtaa pihalla on nyt otettu käsittelyyn ja ne ovat nyt väliaikaisessa kuosissaan mutta siistitty joka tapauksessa. Sipulikukat pääsevät seuraavaksi käsittelyyn, niitä onkin tullut hamstrattua. Verannan ikkunatkin on nyt maalattu. Syysvimman vallassa siis edelleen jatketaan... :)

Tänään ei siis tarjolla mitään kovin järkevää juttua. Kurkkaus vaatekaappiin siis toimikoon täytepostauksena. (Paljon olisi kaikkea kivaa sisustukseen liittyvääkin asiaa, mutta kun en saa otettua kunnollisia kuvia... kiire ja valon vähyys, ympäröivä sotku...) "Asiaan" siis. Tänä syksynä ei ole onneksi tarvinnut ostaa juuri mitään uutta vaatetta kenellekään, kenkiä lukuunottamatta. Pari pikkuruista piristystä kuitenkin vaatekaappiin syksyn ja talven varalle. Nämä ovat kyllä ehdottomasti minun värit tänä syksynä. Kaksi huivia Lindexiltä minulle mustien ja harmaiden vaatteiden kaveriksi ja tytölle kaunis pipo (H&M).


5 kommenttia:

Henrietta kirjoitti...

Oletpas ollu ahkera.Minä kauhulla odotan koska posti tuo mun sipulit.Tilasin jo kesällä netistä sipuleita ja syyskuussa pitäis olla toimitus.En muista paljon olen tilannut mutta pahaa pelkään että itku tulee kun tajuan sipuleitten määrän.Netissä karkaa mopo niin helposti,pitäis ostaa ihan manuaalisesti kaupasta niin tajuaisi ehkä paremmin tulevan istutustyön määrän.

Miia kirjoitti...

Joo, minulla taisi kyllä karata manuaalinenkin sipulimopo. Ostinkohan sipuleita pariin kolmeen eri otteeseen. :) Mutta kun pihasta ei noussut kuin pari hassua krookusta, niin pitäähän sitä nyt "vähän" edes laittaa kevätkesän sulostuttajia.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kylläpä olet ollut ahkerana!
Mukavan näköisiä huiveja.

Kivaa loppuviikkoa sinulle!

Mari kirjoitti...

Senkin reipas! Ja mulla on kyllä niin sama maku kun sulla;)

Sarppu kirjoitti...

Tuo olisi voinut olla tekstiä omalta näppikseltäni, on kans kiire ja lian vähän valoa, kun haluaisi kuvat, on tullut tehtyä yhtä ja toista ja varsinkin puutarhahommia. Oikein rentouttavaa viikonloppua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...