7. maaliskuuta 2010

Ei etene.

Remontti ei etene. Muutkaan kivat projektit ei etene. Edes suunnitelmat tulevista projekteista ei etene. Ja nämä flunssat meidän perheessä eivät etene, pysyvät vaan. Mitä minä oikein teen täällä päivät pitkät... juoksen pojan perässä, yritän olla tasapuolisesti tytönkin kanssa. Selvittelen erinäisiä asioita. Teen lumitöitä. Yskin. Katson välillä vähän telkkaria ja harmittavan pikaisesti käyn blogeissa piipahtamassa, yleensä illalla juuri ennen nukkumaanmenoa. Haaveilen, mikä on kyllä ihan kivaa, mutta ei tunnu johtavan mihinkään konkreettiseen.

6 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Tsemppiä kaikkeen!
Täälläkin yskitään ja niistetään, lisäksi toivotaan, ettei poikaan iskisi tämä sama räkätauti.
Joskus on sellaisia turhauttavia suvantovaiheita, kun mikään ei etene vaikka haluaisi. Ehkä se siitä vauhdittuu taas :)
Hyvää viikon alkua!

Vaahtera-Maria kirjoitti...

Heips,
löysin tällaisen kivan blogin. Ja uskalatuduin heti ilmoittautumaan lukijaksesi :D
Tiedän tuon tunteen, että EI ETENE! Erityisesti jonkin remonttihomman kanssa, kun kaikki on kuin jämähtänyt jäähän. Mutta senkin tiedän kokemuksesta, että kyllä ne sitten mukavalta tuntuvatkin, kun alkavat sujumaan :) ja se aika vielä tulee, usko pois ja flunssakin paranee!
Kevään valoa haaveilujesi keskelle! Haaveilu on ihanaa ja tiedätkö, usein ne haaveet sitten toteutuvatkin...

Taikku kirjoitti...

Kyllä ne asiat ja hommat järjestyy ajallaan. Meillä itkettiin viime yönä korvatulehdusta. Aina ei jaksa mennä täysillä. Hetkittäin sitten saa taas aikaiseksi niin paljon..! Tsemppiä!

Tuulella kirjoitti...

Jos lohduttaa, niin ei muillakaan oikein etene :) Meillä ei sairasteta, mutta työ vie ajan, joten eipä uudistukset etene kotirintamalla. Odottelen tuulien muuttumista ;-)

Blogisi on kiva ja piipahtelen täällä aina välillä. Viime kerralla kommenttini katosi ilmaan,kun akku loppui. Toivottavasti selvisitte lumiyllätyksestä, asenne kuitenkin oli mahtava!

PikkuBertta kirjoitti...

Tuttua on.Haaveissa teen vaikka mitä,mut tekoihin asti ei yllä:)

Melike kirjoitti...

Meillä ei kanssa mikään etene. Ei ole onneksi remonttia, muuta pikkupuuhaa vaan, mutta mistä saisi inspiaation viedä hommat loppuun? Tsemppiä sinne ja hyvää Naistenpäivääkin!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...