8. maaliskuuta 2010

Ihanaa Naistenpäivää!

Kaikille teille oikein ihanaa naistenpäivää! Koska en nyt mitään herkullisia kakkukuvia tai kukkakuvia pysty tarjoamaan, niin tässä sitten vähän arkisempia tarjoiluja. Poika syö nykyään mieluiten itse (suomennettuna: "Uskallapas vaan tarjota lusikalla ruokaa..."). Kestää jonkin aikaa tyhjentää rakettispagettilautasellinen. No, eihän meillä minnekään kiire...10 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Nuo pikkuiset ne tekee tästä Naistenpäivästä todellisen päivän:)

Nautitaan!

Niina K kirjoitti...

Ihania kuvia, suloista, todellista herkuttelua :) Hyvää naistenpäivää!!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Voi, meillä eletään samaa vaihetta! :)

Ihanaa naistenpäivää sinulle myös! <3

Saara kirjoitti...

Ihan pikkumies teillä!! :)
Hyvää naistenpäivää sullekin!

Pauliina kirjoitti...

Voi teillä jo syödään ite! Hienoa! Pitää vissiin alkaa itekkin antaan samalla tyylillä..jos vaikka joskus saisi itsekkin syötyä samaan aikaan kun muukin perhe. Käveleekö teidän poika vielä? Meillä tyttö täyttää ens viikon tiistaina 1vee ja ei kävele kun just oppi konttaamaan. Tukea vasten kyllä haparoiden :) Kyllä se siitä <3

Sari. kirjoitti...

Ihana pikkumies ja kylläpä syö siististi, vaikka käsin veteleekin ruokaa nassuun :)

Ihanaa naistenpäivän iltaa ♥

Miia kirjoitti...

PikkuBertta: Onhan se noinkin, tosin ajattelen, että ilman lapsia naiseuteni koostuisi vaan erilaisista palasista. Niinkin voisi olla, mutta onneksi meille on annettu kaksi ihanaa pientä.

Niina K: Pikku kulinaristi kyseessä. :)

Emilia: Toisaalta tämä on kiva vaihe, kun lapsi oppii koko ajan niin valtavasti ja hetkittäin se vauva on jo kadonnut ja toisina hetkinä taas näyttäytyy.

Saara: Kiitos!

Pauliina: Olosuhteiden pakosta on varmaan poika oppinut. Sen verran on tätä touhua, että on ollut pakko yrittää saada lapsi viihtymään ruuan parissa hetkittäin itsekseen, kun katan pöytää ja passaan esikoista. ;) Ei muuten kävellä meilläkään vielä, tuettuna mennään jo tukevasti ja seisomaan noustaan keskeltä lattiaa. Sanojakaan ei vielä tule. Kyllä ne sieltä.

Sari: Tuota... tuosta siististä en nyt välttämättä olisi samaa mieltä. Näissä kuvissa ei näy se, mitä sylistä ja pöydän alta löytyy eikä se, mikä oli siisteystaso ruokailun päättyessä. Spagetit poskella ja paidalla. :) Mutta söpöähän se vaan on, kun toinen niin innoissaan harjoittelee.

heini kirjoitti...

Hih, ihania kuvia. :) Meillä syödään välillä haarukalla, välillä sormin(mutta ehdottomasti itse). Syöminen on välillä sotkusta puuhaa, välillä on puolet sylissä, mutta ruokalappuakaan ei "iso mies" ota. Lattiat ovat aina ruokailun jälkeen "ei niin puhtaat". :D

-Heini-

Teija kirjoitti...

Suloinen syömäri siellä :)

heinis kirjoitti...

Onpa todella suloinen poika!!!^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...