28. helmikuuta 2010

Hupsis!

Tätä viikonloppua tuo otsikko kuvaa vallan hyvin. Eilen käytiin luistelemassa. Tyttö luistimilla toista kertaa ja hienosti meni. Hupsis ja naurua, jos sattui kaatumaan. Ei itkua, ei parkua, ei varsinkaan luovuttamista. Loistavaa.

Samalla asenteella yritetään mekin suhtautua tämän perheen aikuisten kömmähdykseen. Lumet tuli katolta alas lumiesteistä huolimatta viime yönä. Henkilövahingoilta onneksi vältyttiin. Aineelliset vahingot sen sijaan... Me hölmöt oltiin jätetty autot lähelle taloa. Molemmista autoista on nyt tuulilasit säpäleinä, katot ja konepellit lommoilla. HUPSIS. Nauruakin on pystytty jo puristamaan itsestämme. Miehellä oli nimittäin tänään ikimuistoinen syntymäpäivä. Onnea rakas! ;)
Ilon aihe on sen sijaan tämä pieni kirpparilöytö, joka tuli täysin tarpeeseen. Saatiin joulupukilta valkoinen Teema-kahviastiasto, mutta vielä puuttui sokerikko ja kermakko. Kirpparilla törmäsin valkoiseen Kilta-kermakkoon, joka passaa oikein hyvin uudempien Teema-kuppien kanssa. Ainakin tuo näyttää Kilta-sarjan astialta, pohjassa ei kyllä ole leimaa. Tietääkö joku teistä näistä astioista ja leimoista enemmän? Minulle kelpaa vaikka ei olisikaan aitoa Kiltaa. Tosin siinä tapauksessa myyjä oli johtanut ostajaa harhaan, kun laittoi hintalappuun maininnat 50-luku ja Kilta. Olen joka tapauksessa tyytyväinen, ettei minun nyt tarvitse lähteä ostamaan uutta, vaan nyt voin käyttää tuota kermakkoa ja sokerikkona tykkäänkin käyttää edesmenneen mummoni antamaa lasista sokeriastiaa.


12 kommenttia:

Mannukka kirjoitti...

Voi hitsi tuota lunta.. Mutta onneks ei ollut ihmisiä alla.

Pauliina kirjoitti...

VOI...Meillä kans lumet rytisi eilen illalla ja yöllä katolta. Hyvä jos vielä huumorin kukkakin on kukkinut teillä tapauksen jälkeenkin..en tiedä mitä meillä jos auton päälle olisi lumet tulleet.
Niin ne pienet oppivat uusia juttuja :D Tämä talvi on lapsille ollut ihana kun lunta on ollut vaikka meille aikuiselle joillekkin on siitä jo harmiakin :)
Mukavaa alkanutta viikkoa ja toivotaan että autonne korjaantua pian <3

Teija kirjoitti...

No voi HUPSIS! Huh, onneksi ei kuitenkaan ihmisvaurioita!

Pienet luistelijat on söpöjä :) Meijän Oskari oli koko viime viikon joka ilta luistelukoulussa, 3-4 vuotiaiden. Edistys oli ihan hurjaa! Nyt jo liu'utaan ja noustaan itse nopsasti ylös.

Mari kirjoitti...

Voi teitä. Meiän pihalla tuommonen ei onneks oo autoille mahdollista, muuten ois kyllä voinu käydä meillekin.

Miulla on "musta" Kilta, öh, kaadin? ja se ei ole ihan tuollainen vaan siinä on korvan tilalla lieriön/kartion mallinen kädensija. Mutta ehkä nämä kaksi on tehty eri tarkoituksiin ja kovin Killalta tuo kyllä näyttää.

Mari kirjoitti...

No hupsista tosiaan:O! Onneksi ei jäänyt ihmisiä alle! Korvaakohan vakuutus mitään? Kaikesta huolimatta oikein valoisaa maaliskuun ekaa;)

Tirlittan kirjoitti...

Hupsis!.. Meilläkin mies on uhmannut lumia lumiesteisiin vedoten, taidanpa tästä itse lähteä siirtämään autot kauemmas. Meillä ei nimittäin varmasti naurattaisi vielä ensi talvenakaan ;)

Eilen illalla tuli vanhan osan katolta lumet alas, ja sellaista jytinää piti että toisella puolella taloa sohvalla läskit tutisi, ja olinkin ihan varma että maanjäristystä pukkaa. Mutta lumet ne vaan..

Tuula kirjoitti...

Voi hupsis teidän autoja! :( Onneksi ei ollut kuitenkaan ihmisiä alla.
Voi että, odotan ensi talvea (hassua sanoa näin, kun oikeasti odotan vain kevättä :D), että meidänkin pikkumies pääsisi suksille ja luistimille. Tänä talvena ei vielä kokeiltu niitä.

Mukavaa viikon alkua ja nauti hienoista kirppislöydöistäsi!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ihailen suhtautumistasi! Mutta tosiaan peltiä ja tuulilasia saa aina uutta!

Minäkin odotan ensi talvea, kun pikkuiselle saa luistimet jalkaan. (Toivotaan, että tulee talvi!)

Mulla on kuuden hengen kilta kahviastiasto. Tuollainen turkoosi kuin edellisen postauksen tyyny. Tai se on sellainen "elävästi" lasitettu.
Kaikkea hyvää alkavaan viikkoonne!

Sannu kirjoitti...

Ihana toi eka kuva♥
Jotenki kirppari löydöt on aina kaikkein parhaita:)
Meilläkin tossa kerrostalon sivussa parkkipaikalla katsoin kun monilla oli mennyt tuulilasi ihan säpäleiksi.Onneksi meillä on auto eripaikassa.Mukavaa päivää sinne:)

Atelje Skärvan kirjoitti...

Önskar dig en trevlig helg,kram Agneta

- Sari - Kaunista Elämää kirjoitti...

Voi kurjuus, miten huono tuuri autojen kanssa kävi. Ihan huippua, jos pystytte nauramaan onnettomuudelle. Itse tuskin pystyisin..
Onni onnettomuudessa ettei kenenkään niskaan tupsahtaneet. Mutta olet niin oikeassa, että monilla ihmisillä huolet ja murheet ovat niin paljon suurempia.
Ihanan aurinkoista viikonloppua!

Pieni Lintu kirjoitti...

No hupsis!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...