21. elokuuta 2009

2+3


Yksi sisustuspäätös on jo tehty. Jompaan kumpaan lastenhuoneeseen tai sitten molempiin tulee tätä 2+3 -tapettia (Pihlgren & Ritola). Tapettitalon mallipaloja saapui ja voi että, kylläpä nousi muutto-/remontti-/sisustuskuume.

Tytöllä on ollut hätä vaaleanpunaisten seinien menettämisestä. Hän ei halua muuttaa, jos ei ole vaaleanpunaista huonetta. Tämä oli siis tilanne tähän asti. Olin itse ajatellut tuota 2+3-tapettia pojan huoneen seinälle, mutta nyt tyttö on pari päivää ollut vakaasti sitä mieltä, että hän haluaa sitä omaan huoneeseensa. Ei se mitään, minusta se sopii yhtä hyvin tytölle ja pojalle. Pojan huoneeseen on joka tapauksessa valikoitumassa alemman kuvan kaltaisia asioita. Tintti-juliste on Kööpenhaminan tuliaisia ja Utelias Vili on mieheni rakkain lelu 70-80-luvun vaihteesta.6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Mulla on ollut samanlainen apina, mutta keltaisella paidalla, 80-luvun alkuvuosista alkaen.
Mun kaverin nimi oli vain Utelias Yrjö ja sitä on hoidettu ja rakastettu niin paljon, että alkuperäiset nenä + silmät irtosivat joskus 25 vuotta sitten.
Apina on edelleenkin mulla, nuhjaantunut ja paljon hellitty ja rakastettu.

Sanna kirjoitti...

Tosi kivan näköinen tapetti ja nuo Kööpenhaminen kuvat olivat kyllä kauniita!On se vaan niin kaunis kaupunki. Minäkin haluaisin sinne aas, ehkä Taskanreissu ensi kesänä(Legoland mukaanlukien)..
Mukavaa viikonloppua!
/Sanna

Mari kirjoitti...

Heippa:)

Tuo tapetti on tosi kiva. Oon sitä sillä silmällä katsellut, mutta luultavasti en sitä tule ikinä seinälle asti saamaan.

Kivaa kun ootte löytäny talon:) Olis ihanaa nähdä sieltä pian kuvia. Onko teillä minkälainen muuttoaikataulu?

Mukavaa viikonloppua!

Miia kirjoitti...

Jaana: Minä hoksasin tuon miehen apinan ja Utelias Vili-hahmojen yhteyden äskettäin. Paidassa tosiaan lukee Utelias Yrjö "suomennettuna".

Sanna: Ehdottomasti uusi reissu ja Legolandiin myös.

Mari: Me muutetaan syyskuun puolenvälin jälkeen. Minulla ei ole kuvia talosta vielä, mutta laitan, kunhan saan. Ihanaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Silmäni osui tuohon miehesi "kaveriin" Utelias Viliin. Minulla on ollut juuri 70-80 luvun taitteessa tummaturkkinen nalle, jolla oli aivan samanlainen paita ja lippalakki, kuin tuolla Vilillä. =0)
hv76

Niinu kirjoitti...

Hep,meitin pojan (8v.) huoneessa on juuri tuota tapettia...muutettiin viisi vuotta sitten tähän rintamamiestaloomme ja remonttia on tehty koko ajan...
tervetuloa kerhoon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...