15. elokuuta 2009

Kööpenhamina 1.0
Tehtiin perheen kanssa lyhyt lomamatka Kööpenhaminaan. Käytännössä 2 kokonaista päivää aikaa tutustua kaupunkiin. Minä ihastuin kyllä kaupungin kauneuteen, rentoon ilmapiiriin sekä shoppailumahdollisuuksiin. Ja vaikka tarkoitus ei ollutkaan ostaa kaupunkia tyhjäksi, oli kaupoissa, putiikeissa ja näyteikkunoissa jo pelkästään niin paljon silmänruokaa, että on varmasti palattava takaisin. Mitä pikemmin, sen parempi.
Matkasta ei tullut ihan sellainen kuin odotettiin, kun tyttö sairastui ensimmäisen vuorokauden jälkeen kauheaan vatsatautiin tai mihin lie. Nukkui reppana vessan lattialla yhden päivän. Käytiin sitten miehen kanssa vuorotellen työntelemässä poikaa rattaissa ja katselemassa paikkoja toisen hoitaessa pikkupotilasta. Eli ihan kaikkea ei sitten tullut tehtyä ja nähtyä. Jotain pientä kivaa kuitenkin ostin muistoksi, mutta niistä kerron seuraavalla kerralla. Tällä kertaa tunnelmointia kuvien kera.
5 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

Voi, miten kauniita lomakuvia! Tuonne minäkin joskus haluan...

Tuli mieleen postauksestasi meidän viime vuotinen Saksan reissu...viiden hengen porukastamme kaikki oltiin vuoron perään mahataudissa. Jäi Saksanmaan herkut kokeilematta...

Satu kirjoitti...

Olen joskus käynyt Kööpenhaminassa, parhaiten mieleen jäi ne sataman värikkäät talot ja Tivoli. Nättejä kuvia :)

Linnea kirjoitti...

Heips,
sattumalta törmäsin blogiin mulle uuteen. Mutta ulipa kiva törmäys, sillä myös meidän perheen piti tehdä pikkureissu Tanskaan mutta se peruuntui. Oli kiva nähdä muutama kuva, etenkin viimeinen oli aivan mielettömän kaunis. Meidän Tanskan loman tarkoituksena oli itseassa olla ns. valokuvausloma =) Ensi kesänä sitten uusi yritys. Kiva blogi sinulla, täällä nähdään toistekin!

Jutta kirjoitti...

Kauniilta näyttää. Itse en ole koskaan käynyt Kööpenhaminassa, mutta kiinnostaisi kovasti.

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Ah, miten kauniita kuvia!!! Sinulla todella on silmää valokuvaamiselle - harmi, että pikkuinen sairastui reissulla :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...