17. helmikuuta 2009

Kiireettömiä aamuja


On ihanaa viettää kiireettömiä aamuja. Tytön kanssa ollaan köllötelty, katsottu lastenohjelmat telkusta ja syöty aamupalaa ihan rauhassa. Unohtaen rutiinit ja tylsät säännöt. Ei ole pidetty kiirettä yöpukujen vaihtamiseksi päivävaatteisiin. Aamut ovat jo mukavan valoisiakin.


Loving these mornings. We have been able to wake up slowly. Lying in the bed after waking up together with my daughter, eating breakfest in no hurry and watching TV. Night clothes on for as late as possible. No routines and rules.

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihania kuvia! tuollaiset kiireettömät aamut ovat ihania, meillä onneksi on edes ne perjantait!

Pauliiina kirjoitti...

Kivoja kuvia :) Samanlaiseksi on meillä mennyt...ollaan esikoisen kanssa nautiskeltu aamuista ja köllötelty sohvalla toistemme kainalossa. Vielä hetki näin ennen kun toinen prinsessa tulee ja muuttaa päivämme...hmmm...minkäköhänlaiseksi?

kati kirjoitti...

Voi kuulostaa ihanalta. Meillä kiireettömät vaihtuivat kiireeksi kun lähdin taas töihin. Nautihan olosta ja elosta!

Matroskin kirjoitti...

Suloiset pussilakanat, minkä valmistajan ne ovat? Esikoisesi varmaan nauttii löllöilystä äipän kanssa.

Miia kirjoitti...

Hanna: Kyllä niistä vapaapäivistä tosiaan nauttii sitten sitäkin enemmän, kun töissä käy osan viikosta.

Pauliiina: Kieltämättä, nämä aamut tuskin jatkuvat ihan tällaisina. Enää muutama päivä ja väistämättä tulee suuri muutos. Eikä oikein osaa nähdä kulman taakse, että minkälaista kaikki sitten on...

Kati: Kiitos, nautiskellaan niin kauan kuin tätä riittää! :)

Matroskin: Pussilakanat on ostettu Anttilasta tarjouskorista, ehkä viime kesän alussa... Niissä ei ole merkintää valmistajasta.

Maria kirjoitti...

Voi, miten olinkin jotenkin hukannut blogisi! Katselin kuvia ja ihailin kaikkea. Teillä on kaunista. Enkä tiennyt odotuksestakaan - paljon onnea, rauhaa ja jaksamista viime hetkille!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...