17. toukokuuta 2008

Kesäkassit pikkuneideille


Huomenna mennään vierailulle ystävän luo ja tuliaisiksi vien nämä kaksi ompelemaani kassia 4- ja 2-vuotiaille pikkuneideille. Ensimmäiset ompelemani kassit. Kasseista voi kääntää ruutu- tai ruusukankaan päällimmäiseksi. On hienoa huomata, miten yksinkertaisia asioita tulee oppineeksi vahingossa tekemisen kautta. Olen jo ihan koukussa ompeluun, mutta haen vielä varmuutta näistä vähän helpommista projekteista.

Tomorrow we will be visiting a friend and her family and I am bringing these two bags to the 4- and 2-year-old girls. I hope they like it, they were the first bags I have ever sewed. You can change the look of the bag. It is nice to notice sewing gets easier and easier everytime I try something. I am totally hooked for sewing, but I still want and need to practice with these simple projects.

6 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Ihanat kassit! kelpaisi kyllä vähän isommallekin tytölle :-)

Outi kirjoitti...

Suloiset kesäkassit olet tehnyt!

Helinä kirjoitti...

Kyllä on kauniit ja raikkaat kassit!

kati kirjoitti...

Ihanaiset kassit! Millä kaavoilla olet ne ommellut? Minäkin nimittäin etsin juuri tuollaisia helppoja ompeluprojekteja näin alkuun. Olen ommellut niin vähän että en kehtaa edes sanoa, mutta innostusta olisi.

Miia kirjoitti...

Heips Sara, Outi, Helinä ja Kati! Kiitokset rohkaisusta. Aloittelija tarvitsee sitä runsain mitoin, vaikkakin näin yksinkertaisesta saavutuksesta!

Kati: Ei minulla ollut kaavoja. Itse mietin nuo kappaleet ja leikkasin sopivan kokoiset palat. Kassiosassa on saumat sivuilla ja kahden pussin sauman väliin ompelin nuo kantohihnat. On tosi helppo projekti. Minäkään en ole oikeasti ommellut muita kuin verhojen suoria saumoja koulun käsityötuntien jälkeen ja käsitöissä en todellakaan loistanut kouluaikoina. Motivaatio tekee ihmeitä!

pioni kirjoitti...

Kiva idea tuollaiset kääntökassit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...