20. toukokuuta 2008

Peppi ja kesätossut


Viime viikonloppuna käytettiin runsaasti aikaa siihen, että pikkumussukalle löydetään kesäsandaalit, jossa pienet varpaat eivät hikoile hellepäivinä. Viime kesän kokemusten perusteella tehtävän odotettiin olevan vaikea ellei lähes mahdoton. Tytön jalat ovat sattuneesta syystä hieman eri paria ja etenkin toinen jalka tarvitsee ehdottomasti hyvät kengät, joiden lesti on mielellään tasainen jne jne. Onneksi sandaalit löytyivät. Niistä tykkäsi myös mussukka itse, ja ne sopivat hänelle kuin nenä päähän. Meidän oma "Peppi", maailman vahvin tyttö. Ja mikä parasta, kenkien mukana tuli valloittava kenkälaatikko, jossa voi säilyttää pikkuaarteita.


Shoe-shopping for our little darling. It is not an easy job considering her feet are not the same size. But we found a lovely pair of summer shoes to keep her little toes fresh on hot summer days. With the shoes came a charming box. Perfect for storing little treasures.

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Meiltä löytyy samat sandaalit kuopukselle sekä isollesiskolle myös parit pippikengät. Olivat mielestäni ihania ja mikä helpotus löytää jotain hyvää&kivaa kaiken sen kiertämisen jälkeen. Me ei vain saatu tuollaista hienoa laatikkoa :)

Mai kirjoitti...

Oi..onpa ihanat! Meidän on myös käytävä omat Pepit meidän Pepille:)

Outi kirjoitti...

Pepillä on hienot popot!

Tuula kirjoitti...

Onpa hienot kengät! Kyllä kelpaa pienen tytön astella uusissa kengissään! Ja tuo laatikko kruunaa kaiken :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...