17. huhtikuuta 2008

Odotuksia


Työhuoneessa tapahtuu. Löysin talvella kirpputorilta parilla kympillä mäntypuisen ruokapöydän, jossa oli kauniit sorvatut jalat. Se oli likainen ja lakkapinta oli kulunut. Jo hiomisen jälkeen se näytti ihanalta, elämää nähneeltä, mutta aivan täysin käyttökelpoiselta ompelu- ja askartelupöydältä. Nyt olen sitten sutinut sen pintaan valkoista maalia useita ohuita kerroksia (vihdoinkin maalaustaitoni ovat kehittyneet ja en saanut aikaiseksi yhtään valumaa...). Pöytä on kuin uusi, mutta pienet kolhut sen pinnassa henkivät elämää. Eikä tarvitse varoa, jos tulee uusia kolhuja.Alun perin työhuoneeseen piti jäädä minun harrastuksieni lisäksi myös tietokone kaikkine oheislaitteineen. Nyt suunnitelma alkaa kallistua siihen suuntaan, että "vanha" ja ainakin raihnainen pöytäkone väistyy lähiaikoina kannettavan tietokoneen tieltä ja pääsemme tästä loputtomasta johtoviidakosta ja rumasta keskusyksiköstä. Kannettavalle koneelle on alhaalla hyvä piilopaikka, siitä lisää sitten jossain vaiheessa. Eli koko huone jää tässä vaiheessa minulle, ompelukoneelle, nukkekotiin liittyville askartelutarvikkeille ja kankaille. Ah tätä onnea! Suuret ovat siis odotukset huoneen suhteen.A table found its way from the charity store to my "studio" to be my sewing and crafting table. It was dirty and didn't look very tempting, but I fell for its beautiful curved legs. Sanding and paint made it look like new but with a nice touch of life.

The studio was ment to also include a working space and the computer, but now it seems that since our computer is not being very cooperative, we will get a laptop at some point in the near future. This solves the problem, because we have a perfect place for a laptop downstairs. This means I will have this room just for me and my sewing, crafting, and making miniatures for my dollhouse. How about that! I am happyhappyhappy!

Edit: Taistelua rivivälien ja kuvien asettelun kanssa. En ymmärrä, miksi rivivälit pienenevät joissakin postauksissa...

8 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kauniin näköinen pöytä ja hyvä löyty! Ja vielä oma työskentelyhuone, uskon että olet innoissasi!

maijja kirjoitti...

Komppaan hannaa; kaunis pöytä! Maalaaminen on muuten hankalaa, minä en ainakaan meinaa malttaa laittaa riittävän ohuita kerroksia...
Ja kovasti onnea työhuoneesta! Toivottavasti minäkin saan joskus työhuoneen.

Inkivääri kirjoitti...

Tulipa pöydästä hieno, ihan ammattimaista työtä sanoisin:)

Sarppa kirjoitti...

Kyllä vaan, hieno pöytä tuli ja omahuone kuulostaa ihanalta

Tiia kirjoitti...

Moi!

Blogissani http://kotisuklaansavyissa.blogspot.com/ olisi sinulle terveisiä!

Marielisa kirjoitti...

Mukava blogi sinulla - aivan hiljattain olen tieni löytänyt tännekin ihanaiseen blogiin... ; )
Ihanan pöydän olet onnistunut löytämään.

Oli ihan pakko kommentoida; itselläni on lukuisia huonekalujen maalausprojekteja odottamassa (pöytää, hyllyä, tuolia, vanha paripulpetti...) jotka tulevat kesällä uuteen kotiimme - ja viimein minunkin toiveeni toteutuu, kun saan ikioman työhuoneen ompeluksilleni ja askarteluilleni!
Meillä oli sama "uhka" päällä, että alunperin piti tietokoneen tulla samaan tilaan, mutta sille löytyi onneksi toinen paikka ja saan kuin saankin oman tilan ;)

Mukavaa kevättä sinulle!

Miia kirjoitti...

Kiitos Hanna, Maijja, Inkivääri ja Sarppa! Ammattimaista jälkeä se ei todellakaan ole, sillä pöydän pinnassa kuultaa jostain syystä läpi sellainen kellertävä sävy paikoitellen... mikä lie aiheuttanut.

Kiitos myös Tiialle tuosta maininnasta blogissasi, arvostan sitä kyllä kovasti ja yritän muistaa laittaa sen seuraavaan postaukseen. Olen tosi huono muistamaan nämä haastehommat ja sitten ne aina jäävät! Mutta aina on ihana saada palautetta!

Marielisa, kiitos ja tervetuloa taas uudestaan! Oma huone on kyllä kiva juttu, vaikka väliaikaisestikin!

kati kirjoitti...

Onnea omalle työhuoneelle! Ja hieno pöytä tuli tuunauksen jälkeen. Meillä on vielä vähän vaiheessa se mihin minä laitan omat harrastusjuttuni, mutta jokin muu kuin keittiönpöytä sen täytyy olla ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...