21. huhtikuuta 2008

Kevään ensimmäinen


Tänään on pakko taltioida tänne kevään ensimmäinen kukkalöytö puutarhasta. Posliinihyasintit ovat alkaneet nousemaan terassin vierellä ylös maasta ja ensimmäiset kukinnot ovat jo muodostumassa. Pihalta löytyy siis ainoastaan valkoisia kukintoja, mutta minun rajani valkoisen suhteen kulkee siinä, että kukat voivat olla myös sävytettyä valkoista. Mitkään muut värit eivät vain ole tuntuneet omilta. Tertturuusun haalea vaaleanpunainen näytti ainakin viime kesänä lähes valkoiselta ja nämä posliinihyasintit ovat toivottavasti hyvin vaaleita vaaleansinisiä. Kauniita joka tapauksessa.


The first flower of this spring in my white garden. I have chosen only whites and pale colored flowers, that look almost white.


Omenakaneli ja Tiia ovat muistaneet minua blogeissaan tämän kiertävän huomionosoituksen muodossa. Kiitos teille molemmille! En millään vaan nyt pysty irrottamaan riittävästi aikaa siihen, että pystyisin nimeämään viisi (siis vain viisi) blogia, jotka minulle merkitsevät jotain ja jotka eivät olisi kyseistä mainintaa vielä saaneet. Koko tämä blogimaailma merkitsee minulle paljon, sillä sieltä saan inspiraatiota jatkuvasti. Valtavasti ideoita, joita voisi yrittää itsekin kokeilla ja mielenkiintoisia ihmisiä blogien takana. Joten tämä on minun puolestani kaikille teille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ensivierailulla sivuillasi joilla viihdyinkin mainiosti, aiheet samat joita omassa elämässäni rakastan; lapset, raskaus ja sisustaminen. Onnellista alkanutta vuotta ja kiitos lukuelämyksestä.
Sissi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...