23. huhtikuuta 2008

AikapulaNyt on kyllä oikeasti aikapula. Kaikki nuo kivat kankaat koskemattomina korissaan. Ja paljon lisää työhuoneen nurkassa isossa läjässä. Odottelevat vain rauhallista äidin omaa aikaa, jota ei nyt viime viikkoina ole oikein järjestynyt. Viikonloput ovat täynnä menoja, tosin menot ovat oikein mieluisia ja mukavia. Esimerkiksi tulevana viikonloppuna on ensimmäisen kummilapsen ristiäiset pääkaupunkiseudulla. Ihanaa päästä tutustumaan pieneen kummipoikaamme. Hänellekin olisi kiva tehdä itse ja ommella vaikka mitä, ideoita kyllä pursuaa jo päässä. Olen huono ottamaan itselleni aikaa. Kyllähän sitä varmaan olisi jokunen minuutti aina jossain välissä, mutta olen enemmän sitä tyyppiä, että ryhdyn puuhaan vasta kun tiedän, että minulla on siihen mukavasti aikaa eikä tarvitse heti keskeyttää.


Short of time. All those lovely fabrics are just waiting there, untouched, in their basket. And there is a lot more lying around in the corners of the studio. There just hasn't been time for me to do my things. A few minutes here and there wouldn't be a problem, but I seem to be the type that needs the knowledge of having a couple of hours to do my thing. I get a bit frustrated when my tasks are interrupted and I don't see the progress in my projects clearly.Työhuoneesta löytyy myös yksi projekti kesälle. Tuon vanhan pinnatuolin löysin kierrätyskeskukselta erittäin edullisesti, kun yksi pinna on joskus katkennut ja sitä on korjattu. Muuten tuoli on oikein hyvässä kunnossa. Tuoli täytyy vain maalata, sillä se on ollut remonttituolina. Ajattelin sellaista pirteää omenanvihreää. Tosin tuo sininenkin on alkanut miellyttää silmää. Tuon lattian kanssa onkin sitten ihan toinen juttu. Voikohan laminaattia maalata? ;) Pidin tuosta eksoottisesta puun sävystä vielä pari vuotta sitten, mutta nyt se vain ei enää miellytä. Ei mahda mitään, hyväkuntoista lattiaa ei vaihdeta.


That chair is a cheap find. It needs paint though, as it has served us in several wall painting projects. I am thinking of painting it apple green... although I have grown to like that blue also. That floor is another thing. I wish it could be painted, but the material is not very wellcoming to paint, I think. I really liked that excotic wood surface two years ago but now it tends to irritate me a bit. Well, it stays so I have to live with it.

10 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Onpa houkuttelevan näköinen kangaspino! Itse en ole mikään kummoinen ompelija, mutta yllättän itseni vähän väliä ompelukoneen kanssa huristamassa. Kaikkea se kevät teettää ;)
Tuo maalaamasi pöytä on hieno!

ELOHIIRI kirjoitti...

Oih, mitä kankaita sinulla odottelee! Nameja kerrassaan!

Itsekin välillä harmittelen, ettei kaikkeen käsillä tekemiseen aina löydykään aikaa, mutta toisaalta, ehtiihän sitä. Sitten kun koneen kimppuun pääsee, on nautinto suuri. Eikä kyllästytäkään niin helposti. ♥

Hanna kirjoitti...

Voi ihana mitä kankaita sinulla onkaan! Täällä myös pienoinen aikapula, olisipa kerrankin kunnolla aikaa tehdä rauhassa jotain, ilman keskeytyksiä. Ja varsinkin kun ompelukone ja kankaat pitää levittää keittiönpöydälle, ne pitää aina heti korjata pois. Seli seli, pitäisi vain ottaa sitä aikaa...

White Linen kirjoitti...

Hei!
Sinulla on kiva blogi. Olen vasta hiljattain löytänyt koko blogimaailman... mutta olen ehtinyt jo aloittaa omankin blogin. Tervetuloa katsomaan.
Minullakin on kaapeissa noita kangaspinoja. En voi vastustaaa, jos näen kaupassa kivaa kangasta.
Samoin on niin tuttua, että sisustusmaku muuttuu, kuten kerroit omasta tummasta lattiastasi.
Enää en laittaisi omaan kotiini sinisiä tapetteja tai tummia ornamenttikuvioita niinkuin vielä muutama vuosi sitten tein. Nyt olisi varmaankin kaikki valkoista.

Sarppa kirjoitti...

Tosiaan ihania kankaita sinulla..

kati kirjoitti...

Ihania kankaita! Ja niin tutulta kuulostaa aikapulasi! Minunkin on jotenkin vaikeaa ottaa omaa aikaa, ainakin hyvällä omalla tunnolla. Yritetään parantaa tapamme ;)

Miia kirjoitti...

Niin, nuo kankaat ovat tuskallinen näky, kun en saa niistä mitään aikaiseksi. :) Ja tuo mielen muuttuminen on ihan kroonista, esimerkiksi viime kesänä tykkäsin sellaisesta oikein romanttisesta vanhahtavasta tyylistä ja nyt taas menisi sellainen fuusiotyyli kaikkine ihanine vivahteineen.

Hyvää vappua kaikille!

anu kirjoitti...

Ah mitä kankaita! Ja kiitos vinkistä tuohon aika pulaan!sinulla on muuten todella ihana blogi!
Hauskaa vappua!

Sabuska kirjoitti...

Juu aikaa ei juurikaan ole, tai sitten jos ompelee ja keskittyy siihen, koko muu koti on räjähtämäisillään ympärillä ;-)
Ja samoja ajatuksia laminaatista täälläkin... Tumma tuli valittua ja nyt olen jo kironnut valintaa monesti.. Sävy on ihan kiva, mutta kun lattian laiton jälkeen on löytynyt PALJON ja paljon parempiakin. Ja meidän lattian laitosta on muutamia kuukausia...

Forêt noire kirjoitti...

Ihana kangaspino, mikä inspiraation lähde! Toivon itse usein, että voisin ottaa sapattivapaan, ompeluvapaan! Keräisin itsekin kankaat pinoon ja antaisin inspiraation ja ideoiden lentää!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...