16. huhtikuuta 2007

Aurinkoa olohuoneeseen


Eilen näpertelin ulkona auringonpaisteessa uuden taulun olohuoneeseen. Talvella oli kiva katsella keskeisellä paikalla tummaa hevosaiheista taulua, mutta nyt teki mieli jotain raikasta ja kevyttä. Eurokankaasta löytyikin tämä Laura Ashleyn kangas, jossa värit ovat todella kesäiset. Kangas on vain pingotettu styroksilevyn päälle nuppineuloilla, joten sen vaihtaminen on todella helppoa, jos siihen joskus kyllästyy ja kun eri vuodenaikoina kuitenkin on toisenlaiset tunnelmat haussa. Sohvamme odottaa myös uutta valkoista vaihtopäällistä, entiset pääsevät pesun kautta lepovuoroon, kunnes taas jossain vaiheessa syksyllä valkoiset tarvitsevat pesua.


This "painting" was made very easily with some pins, one meter of Laura Ashley fabric and a sheet of polystyrene. In the winter I liked looking at a darkshaded painting with a horse theme, but now when the sun reaches our living room, I wanted something light and chearful. The sofa is waiting for a new white cover to brighten up the living room for the summertime.

9 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Suloinen kangas. Ja edellisen pätkän kolmipyörä oli myös aivan ihana. Minusta se on nätti tuollaisenakin.

Outi kirjoitti...

Aivan ihastuttava kangas! Tuohan olisi loistava tapa pitää esillä vaihtuvaa kokoelmaa inspiroivia kankaita vaikka työhuoneessakin...

moderncountry kirjoitti...

Oh, i looks LOVELY!! I also find the fabrics from Laura Ashley very pretty, elegant and stylish :) It fits perfectly with the colour of the sofa. Nice done girl! I have been thinking about itself, but i yet have to find the perfect fabric. Enjoy your day in Finland !

Anonyymi kirjoitti...

Inspiroivia kankaita! MY ASS!

Ettekö te tosiaan tajua olevanne tyhjiä kuoria, jotka ostavat ja ostavat vain sisäistä tyhjyyttä täyttääksenne? Tavaraa lisää, söpöä ja nättiä ja vaaleansinistä. Mitä sinäkin olet sitten, jos ja kun menetät kaiken tuon sälän, mitä ympärillesi keräät, jotta olisit yhtä ihana kuin nämä blogitoverisi?

Ettekö ole huomanneet, ettei elämä muutu jumalaiseksi, vaikka pöytäliina on by Cath Kidston ja keittiöpyyhkeet by Greengate jne. Säälittäviä ihmisiä! Miksette etsi todellisia arvoja? Miehenne pettävät teitä, mutta mitä siitä, kun keittiön verhot on tilattu jostain ja ne on IHANAT.

Miia kirjoitti...

Matroskin: Niin se pyörä on kyllä söpö ihan tuollaisenakin, mietin vain, että saisiko sen säilymään parempikuntoisena pidempään, jos sen maalaisi (siis ettei se ehkä jatkaisi ruostumistaan niin pahasti...).

Outi: Niin olisikin muuten hyvä idea työhuoneeseenkin tai mihin vaan huoneeseen, halpa tapa koristella koti aina uuteen tunnelmaan.

Moderncountry: Thanks for visiting. The fabric doesn't even need to be perfect, just something you like at the moment! :)

Anonymous: Kiitos mielipiteesi jakamisesta. Jos olisit lukenut blogiani todella ajatuksella, ehkä huomaisit, että asiat joista kerron eivät ole sen kummempia kuin normaalin arjen asiat. Itse asiassa mielestäni olen kertonut ja kuvannut elämää nimenomaan siitä vinkkelistä, miten pienistä asioista voi saada lähes ilmaistakin iloa. Kierrätystavaraa, käsitöitä jne. Joten itselläni on vallan hyvä omatunto elämäntapani suhteen. Elämäni ei ole ruusuilla tanssimista ja olen kokenut yhtä sun toista, mutta ne asiat ovat minun yksityisyyttäni. Harmi, ettet näe kauneutta näissä ympärillämme olevissa arjen asioissa. Estetiikan ja kauneuden tarve ja käsillä luominen ovat ihmisen perustarpeita, ovat olleet jo aikojen alusta asti. Niistä saa todella paljon voimaa kestää niitä vaikeitakin asioita elämässä. Tämä riittää tästä keskustelusta blogissani, en aio jatkaa yhtään enempää aiheesta.

Matroskin kirjoitti...

Oho, miksihän joku edes lukee sisustusteemaisia blogeja, jos noin kovasti ottaa pattiin?

Mari A. kirjoitti...

Ostaminen on keskeisin osa monen elämää, anonymous. (Aviomiehen sivusuhteet ei haittaa, kun pääsee shoppaamaan:)

Cia kirjoitti...

Hej miia!
Jag saknar dina inlägg och bilder....
Ha det bra!

Maija kirjoitti...

Päädyin puolivahingossa lukemaan just tän postauksen kommentteja ja tuo anonyymin kommentti pisti kyllä niin silmään. Voi hyvänen aika! Täytyy olla jollain tekemisen puutetta, kun kehtaa tuollaisia lähetellä. Ja anonyymina, tietenkin. En voi ymmärtää tuollaista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...