15. huhtikuuta 2007

Kevättä rinnassa


Oi mikä viikonloppu. Ilma on ollut todella keväinen eikä lumesta ole enää juuri tietoakaan edes näillä leveyspiireillä. On ulkoiltu ja nautittu yhdessäolosta ja puuhasteltu kaikkea pientä tarpeellista. Kevät olisi muuten aivan täydellistä aikaa, mutta olen niin kovin allerginen koivun ja lepän siitepölylle... Koivuihin minulla onkin siksi viha-rakkaussuhde. Se on mielestäni todella kaunis puu valkoisine runkoineen ja ihanan vihreine lehtineen, mutta se siitepöly... argh! Mutta onneksi vielä ei ihan tarvitse koivujen siitepölystä huolehtia. Kevät koittaa täällä Kuopiossakin hitaasti, mutta varmasti. Järven pinta on yhä jäässä, mutta ei varmasti mene kauaa, kun jääpeite alkaa rakoilla.


Tyttäreni sai ystäviltämme lahjoituksena vanhan kolmipyöräisen polkupyörän, jonka otimme ilolla vastaan. Tarkoituksena on maalata pyörä ja tehdä siitä oikea kaunokainen. Saas nähdä onnistutaanko. Haluaisin tehdä punaisesta rungosta mintunvihreän / turkoosin ja muista osista hohtavan valkoiset. Saas nähdä löytyykö sopivanväristä spray-maalia ja onnistuuko ruosteen peittämien osien maalaus. Tyttö ainakin tykkää pyörästä jo tuollaisenaan!


We have been enjoying the spring this weekend. The lake Kallavesi is still covered in ice, but it won't be long and the ice will break down and melt. I love the spring but it is always a bit difficult time for me because of my pollen allergy. Especially the birch trees give me a hard time, even though I love the birches because of their beautiful color.

My daughter has a new old bike, our friends were so kind as to give it to her as a gift. We intend to paint the bike and make it brand new again! She loves the bike even as it is. But it would look even more cute if the red parts were mint green / turqoise and other parts white. I hope it is possible to paint over those rusty parts.

1 kommentti:

Cia kirjoitti...

Vilken vacker tavla du har gjort! Härligt mönster på tyget!
Fina naturbilder!
En liknande cykel hade jag också när jag var liten:)
Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...