5. maaliskuuta 2007

Lauantai = äidin päivä

Pitkästä aikaa oli mahdollista ottaa itselle pari tuntia ihan omaa aikaa. Se kuluikin mukavasti kaupungilla kangas- ja sisustusliikkeissä. Ehdin piipahtaa yhdellä kirppikselläkin, mutta mitään ei tarttunut matkaan. Olin jo pitkään suunnitellut ostavani pikkuneidin huoneeseen värikkään viirin Ihana Living -puodista. Nyt se vihdoinkin onnistui. Oli muuten ihanaa muutenkin päästä niin ihanien sävyjen ja vanhojen tavaroiden joukkoon. Liike on niin hienossa ympäristössä, että ei voi kuin huokailla... Mukaan tarttui myös pari söpöä vaateripustinta, että saadaan hauskimmat asut tytön ensimmäiseltä vuodelta esille.

Saturday = finally some time for myself. It has been so long since I last had the chance to go shopping just by myself. The day went by quickly as I was doing my rounds at the local shops. I even had time to pop into a flea market, but didn't find anything to take with me. From Ihana Living I bought again something for my daughter's room...


4 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Ai asutko siis Kuopiossa? Mehän voidaankin sitten tulla kyläilemään, kun seuraavan kerran käydään Kuopion mummolassa :). Minä tein itse tuollaisen viirin, se oli yhtä lehtijuttua varten. Nyt se on poikani huoneessa, vaikka siinä on enkelikiiltokuvia. Tytön huone olisi niiiiin paljon helpompi sisustaa!

Kanerva kirjoitti...

Sinulla on mukava blogi.

Että minua harmittaa, että Ihana Living ei ole viikolla auki, olisin muuten varmasti käynyt siellä, kun Kuopioon tulemme ensi viikolla.

Ihana tuo viiri, sopii lasten huoneeseen todella hyvin.

Miia kirjoitti...

Matroskin: Joo, Kuopiossa asutaan... :) Munkin mielestä tytöille on aika helppo keksiä kaikkea kivaa huoneeseen. Harkitsin myös itse tekemistä, mutta ennen kuin minulla olisi ollut noin ihana kangasvarasto, olisi rahaa ja aikaa kulunut melko paljon. Mutta tuo on kyllä kiva idea vaikka lahjaksi, kunhan kangasvarastot kasvavat.

Kanerva: Kiitos kommentistasi! Kieltämättä Ihana Living on ihan liian vähän auki...

Matroskin kirjoitti...

Minä käytin sekä kangasta että paperia. Liimasin kartonkikolmioille kangasta sulkia, kiiltokuvia, nappeja ja mitä mieleen juolahti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...