5. maaliskuuta 2007

Aurora

Olen lueskellut tässä jo muutamana päivänä taas kerran läpi koko sisustuslehtikokoelmaani yrittäen etsiä jotain punaista lankaa, mihin suuntaan oman asuntomme tyyliä olisi mukava lähteä rakentamaan. Olemme Asuntomessujen vakiovieraita, tosin viime vuonna emme käyneet messuilla, kun oli jonkinlaista sisustusväsymystä havaittavissa. Muistan Heinolasta tämän talon, joka komeilee Avotakan kannessakin. Nimikin on ihana, Aurora... voi kun saisimme aikaan tästä meidänkin kodista omanlaisemme Auroran, sekoituksen uutta ja vanhaa, valoisan ja avaran kokonaisuuden, jossa on kuitenkin rohkeasti käytetty myös värejä.


Voi kun saisin tuollaiset lasipariovet kotiimme johonkin tilaan, mutta meillä ei ole oikein sellainen tuo pohjaratkaisu, että onnistuisi... Tuo lasinen seinämä olohuoneen ja ruokailutilan välillä on minusta aivan mahtava. Valo kulkee läpi, mutta kuitenkin ovat erillistä tilaa.


Tässä ruokailutilassa on todella hauskasti näkyvissä eri tyylien sekoitusta. Minusta toimii, ei ole tylsä muttei kuitenkaan liian outo... Värit ovat raikkaat, mutta itse en välttämättä osaisi elää ihan noin vihreällä piristetyssä kodissa.


Meillä on samanväriset lattiat kuin tässä Auroran yläkerran aulatilassa, eli tuollaiset merbaun väriset, jos nyt eivät ehkä ihan sitä itseään... Se minusta rajoittaa jonkin verran värivalintoja ja tyyliäkin, ihan puhtaasti maalaisromanttinen tyyli esimerkiksi ei taitaisi lattian kanssa sopia. Noissa edellä olevissa kuvissa näkyy, että Aurorassa on harmaan mustat laattalattiat esim. olohuoneessa ja ruokailutilassa. Se on melko rauhallisen viileä sävy. Meillä taas kotona on punaruskeaa terra-laattaa, joka ei ihan tuohon tyyliin välttämättä istu... pitää vähän vielä funtsia sitäkin asiaa.


Kuvat: Avotakka, Heinäkuu 2004

Mutta nyt siis haaveilemaan lisää ja nukkumaankin toivottavasti jossain vaiheessa. Hyvää yötä!

1 kommentti:

moderncountry kirjoitti...

Thank you for visiting my blog and leaving nice comment! You have a nice blog too :) I love the nature pictures that you have made, and what a beautiful room you have made for your daughter ! I LOVE the colours! Those colurs are my favourite :) Cheerful and happy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...