26. lokakuuta 2012

Valoa ja lämpöä

Muutama kuva ruokailutilasta, jossa listat ja takka on saatu paikalleen (ei kyllä ole vielä testattu käytännössä). Kuvissa näkyy myös ruokapöydän keinotekoinen "lankkupinta". Ei tuo aidosta mene, etenkään livenä. Sävy saisi olla luonnollisempi, lämpöisempi. Eihän sellaista saa aikaan lakkaamalla puu piiloon. Mutta yritystä oli. :)

Ihanaa, tunnelmallista viikonloppua! Minä olen ollut kipeänä, ei pysty kuin lepäämään ja nauttimaan näistä kodin uudistuneista nurkista ja kynttilöistä. Niilläkin on kyllä parantavaa vaikutusta, ihan varmasti.


5 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kauniit tunnelmalliset kuvat!
Jokos teillä on lunta...täällä on ja sataa koko ajan lisää....mahtaakohan huomen aamulla "päästä" lumitöihin...:D

Niinu kirjoitti...

Kaunis se on tuo teidänkin takkanne! Poltitteko sitä ulkona ennen sisälle tuontia? Olimme aivan ihmeissämme tälläisestä seikasta ja kyllähän tuo meidän takkamme on hieman kärynnyt näillä ekoilla kerroilla:(

Miia kirjoitti...

Irmastiina: Täällä ei vielä ole lunta, ainoastaan kuura laskeutuu öisin. Lumitöitä... voi, ei osaa oikein vielä ajatellakaan sellaista! :)

Niinu: Ei ole tuon meidän takan ohjeissa sellaista sattunut silmiin. Jotain pientä tuoksua voi kai tulla... No, jos se lukeekin jossain pienellä präntillä niin ei auta, nyt ei kyllä enää siirretä mihinkään. Antaa palaa! ;)

Maija kirjoitti...

Kuvat ja niiden tunnelma on mielettömän ihanat. Ja hyvältä näyttää pöytäkin :)

Nanneli kirjoitti...

Ihana blogi sinulla! Miua kiinnostaisi tuon takan merkki, hyvin samantapaista etsin meidän rintamamiestaloon. Sopii kun nenä päähän :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...