12. lokakuuta 2012

Avunpyyntö ompelutaitoisille

*MUOKS: KIITOS KAIKILLE, HYVÄNTEKIJÖITÄ LÖYTYI TARPEEKSI! Teillä on hyvä sydän. Kiitos osallistumisesta ja viestin viemisestä eteenpäin! Tästä seuraa mukava arvonta, sillä mahdollisuudet voittaa on aika huikeat!*


Tämä on arvonta, haaste ja kaikkea mahdollista siltä väliltä. Tämä on sosiaalisen median hyväksikäyttöä, mutta myös hyväntekeväisyyttä. Kerron lisää.

Minulla on erityisen ihana 2-vuotias kummipoika. Kummipoikani osaa jo vaikka mitä. Hän osaa hymyillä ja vilkuttaa, nauraakin usein. Hän istuu hienosti punaisessa Bumbossa ja katselee tapahtumia ympärillään. Hän tykkää leluista ja osaa vetää hoitopöydän yllä roikkuvan soivan lelun narusta vaippaa vaihdettaessa saadakseen aikaan tuttua musiikkia uudestaan ja uudestaan. Hän harjoittelee seisomista tuettuna. Hän kuuntelee tarkasti, mutta ei vielä kerro sanoilla, mitä miettii. Hän on kokenut jo paljon kaksivuotiaaksi ja nähnyt enemmän sairaalaelämää, kuin useimmat meistä koko elämänsä aikana. Nyt arkea eletään onneksi kotona ja sairaalassa vain käydään.

Kaksivuotiaaksi hän on pienikokoinen. Kummipoikani painaa nyt reilut kuusi kiloa. Pituutta on suhteessa enemmän kuin painoa. Minkä vuoksi käännynkin puoleenne. Ei ole helppoa löytää sopivia pöksyjä. Ne tippuvat vyötäröltä tai ovat lahkeista lyhyet, jos ovat vyötäröltä sopivat. Harmittelin tuossa taannoin kummipoikani äidille, hyvälle ystävälle, että jos vain olisi sellainen ompelukone ja ompelutaitoa, jolla surauttaisi nopeasti sopivia trikoopöksyjä. Mutta kun en osaa enkä omista konetta. Siitä syntyi ajatus kokeilla, josko tätä blogiharrastusta voisi hyödyntää myös näin. Tiedän, että teidän avullanne voisi löytyä pari ihanaa ihmistä, joka innostuisi ompelemaan sopivat housut. Blogimaailmassa on paljon lastenvaatteista innostuneita.

Miten käytännössä? Asiasta innostuvat hyväntekijät voivat ilmoittautua sähköpostilla, jonka löydät tuosta sivupalkista. Minulta saa sähköpostilla lapsen mitat ja yhteystietoni. Värillä, kuosilla jne. ei ole tietenkään yhtään mitään väliä, kunhan saadaan pojalle sopivat housut jalkaan. :)

Jos et juuri sinä pysty osallistumaan ompelemalla, voitko välittää viestiä blogissasi tai miten vaan eteenpäin? Voit jakaa postauksen kuvaa eteenpäin linkittäessäsi tätä avunpyyntöä. (Kuvassa on oman poikani hentoinen jalka muutaman päivän ikäisenä.)

Minä lupaan palkita pienesti jokaisen housujen lahjoittajan. Jos tarjokkaita riittää yli äyräiden, vihellän pelin hyvissä ajoin poikki - tai keksimme jonkun uuden hyväntekeväisyyskohteen... Ja lisäksi jokaisista postin tuomista housuista lupaan arpoa jotain kivaa blogissani tähän postaukseen kommentoineille. Tupla-arvalla arvontaan saavat osallistua omassa blogissaan tämän linkittäneet (ilmoitathan linkityksestä kommentissasi). Kiitos kaunis, tehdään hyvää yhdessä!


13 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Voi kunpa mahdollisimman moni ilmoittautuisi! Itse oon aika käsi..

Sulla on ihana kummilapsi <3

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Osaan ommella verhon saumoja ja tyynyliinoja, mutta vaatteiden teko ei ota oikein sujuakseen.
Linkitin kuitenkin postauksesi blogini fb-sivulle.

Toivotaan ompelutaitoisia hyviä haltijattaria! Kaikkea hyvää pienelle pojalle ♥

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VILLAKÖLHIN PIHAMAA kirjoitti...

Hei Miia!
Täältä ilmoittautuu yksi innokas ompelija :) Mielelläni otan haasteen vastaan :) Laita vaikka meiliä ja tarkemmat mitat, niin katsotaan miten edetään.
Olenkin joskus käynyt vierailemassa blogissasi ja viihtynyt. Nyt sain tämän vinkin Hennalta (korsonasema.blogspot.com)...kiitos Henna :)

Suloista viikonloppua toivotellen
Niina
email: niina.mattsson@gmail.com

Miia kirjoitti...

Hienoa! Olen yhteyksissä Niina. Ja kiitos Emilia linkittämisestä! Toivomuslistalla on vielä ainakin parit pöksyt, joten homma jatkuu. :)

Teija, todellakin. On ollut hienoa saada olla juuri hänen kumminsa. <3

heini kirjoitti...

Voi miten kaunis ajatus. Harmi, että en osaa ommella vaatteita itse, ainoastaan tyynyjä ym. suoria ompeleita.
Toivottavasti saatte kummipojalle monet sopivat pöksyt! <3 Linkitän. :)

Unknown kirjoitti...

Ihana idea.. Hyvää eteenpäin! Toivotaan pienelle useita pöksyjä! <3 Linkittäisin, jos blogin omistaisin.. FB:n kautta voisin ajatusta eteenpäin laittaa! :)

Suvitus kirjoitti...

Moikka Miia!
Kummipoikasi kuulostaa todella ihanalle ja vahvalle pikkumiehelle!<3

Meidän suunnaltakin voisi yhdet housut eksyä pienelle pojulle. Laitatko vähän lisää informaatiota (mittoja ym.) s-postiini (suvitusblogi(at)hotmail.com), niin katsotaan millaista housua saataisiin kummipojallesi aikaiseksi. :)

-Suvitus
suvitus.blogspot.fi

Anonyymi kirjoitti...

Tokkiinsa voin yhdet pöksyt pyöräyttää.

Laitahan minulle postia osoitteeseen
kotikolo.posti@gmail.com

Ihanaa olla avuksi :)

KatiJ kirjoitti...

Ensin tunnustan etten mikään maailmanluokan ompelija ole, mutta mielelläni näin ihanan tarkoituksen haasteeseen otan osaa :)

Saisinko mittoja ja muita tietoja s.postiin: alinalle11@gmail.com

Kati Järvenranta

KatiJ kirjoitti...

Ensin tunnustan etten mikään maailmanluokan ompelija ole, mutta mielelläni näin ihanan tarkoituksen haasteeseen otan osaa :)

Saisinko mittoja ja muita tietoja s.postiin: alinalle11@gmail.com

Kati Järvenranta

piksu kirjoitti...

Mä voin kans tehdä parit housut, laitappa mulle viestiä piia.horko@espoo.opit.fi

Miia kirjoitti...

Arvaatte varmaan, että ootte ihania!!! Laitan sähköpostia. Nyt on housuntekijöitä jo tarpeeksi, kiitos vaan kaikille teille jo etukäteen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...