5. tammikuuta 2012

Remppaa ruokalassa

Hei, me rempataan! Tällä kertaa kadulle heiteltiin ikkunasta ruokailutilan pinnat puruille ja raakalaudoille asti,  lattiasta kattoon. Uudenvuodenaaton kunniaksi. :) Nyt sitten kiivasta rakentamista. Lattia jouduttiin uusimaan. Alla oli kyllä lautaa, mutta parketin ja muovimaton alta löytynyt lastulevy oli liimattu lautalattiaan sellaisilla ihmemömmöillä, ettei lautaa saatu ehjänä näkyviin kuin pieniltä alueilta. Harmiharmiharmi, mutta kyllähän uusikin lautalattia on kaunis ja vielä käsittelemättömänä tuoksuu ihanalta. Mutta siis nyt voi tulla vähän taukoa postausten väliin tavallista enemmän, koska tahtotila suuntautuu nyt remppaan. Laitan kuitenkin varmasti väliaikatietoja ja kuvia aika ajoin. Reipasta alkuvuotta teillekin toivotellen, moikka vähäksi aikaa!

14 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tsemppiä remppaan! Mun pitääkin selata huolella läpi sun remonttikertomukset kun ollaan samanikäistä taloa menossa ensi viikolla katsomaan :)

Niinu kirjoitti...

Ihana näky! Oikeasti!
Meillä purettiin olohuone raakalaudalle pitkäperjantaina ja muovit on oviaukoissa aina vaan...sitten vasta on sen ruokahuoneen vuoro;)
Tsemppiä teille!

hietzu kirjoitti...

Tsemppiä remppaan minunkin suunnaltani. Nostan hattua moiselle ahkeroinnille! Inspiroivaa uutta vuotta! :)

anni kirjoitti...

Jeee!!
Kuvia kehiin!
ISO tsemppi!

Irmastiina kirjoitti...

Tsemppiä täältäkin, jos joskus väsyttää, ajattele lopputulosta, se auttaa...☺

maano kirjoitti...

tsemiä :)

Kate kirjoitti...

Tsemppiä remontointiin, siitä tulee varmasti ihana. Me ei (olla vielä) alettu tuohon puuhaan kun tiedetään että parketin alla on tuollainen lastulevy-viritys... eri asia saadaanko sitä aloitettuakaan lähitulevaisuudessa. Hattua nostan teidän puuhille kyllä!

morso kirjoitti...

Toi ruokala-kyltti on ihana.

Onnea teille remppaan. Kummasti sitä jaksaa puuhata, silloin, kun on intoa ja motiivatiota. Meillä on kaiken suhteen vähä sellainen sitku-vaihe menossa. Jos kalustus olosuhteiden pakosta tässä kevään mittaan alkaa vaihtua, niin sitten on vaan löydyttävä tapetointi-intoa.

Paint it black kirjoitti...

Minä unelmoin rintamamiestalosta...Löysin blogisi tänään, liityin lukijaksi :)

Kirsikka kirjoitti...

Mukavaa remppaa sinne!

Miia kirjoitti...

Johanna: Tämänikäiset talot on persoonallisia yksilöitä. Niissä on aina jännää käydä tutkailemassa ja miettimässä mahdollisuuksia. Toivottavasti teille löytyy kiva koti!

Niinu: Tsemppiä teillekin. Me tiedetään, että remppa tahtoo venyä ja vuosi on lyhyt aika. :)

Hietzu: Kiitos, samoin sinulle oikein ihanaa tätä vuotta!

Anni: Jee jee. ;) Kiitos, laittelen kuvia kunhan keksin mitä kuvaisin, että kuvissa olisi muutakin kuin erilaisia lautakasoja. Heh.

Irmastiina: Kiitos, nyt on kyllä lopputulos niin kirkkaana mielessä, että jaksaa jaksaa jaksaa. Mutta varmasti tulee heikkoja hetkiä kevään aikana.

maano: kiitti! :)

Kate: Niinpä, olisihan se ollut toisaalta helppoa vain vaihtaa parketit, mutta on sellainen tunne, että talo puhdistuu, kun tietää tasan tarkkaan, mitä se on syönyt ja kaikki ei-toivottu on vaihdettu simppelisti yhteen materiaalikerrokseen.

Morso: Ruokala-kyltti on tuliainen Metsänkylän Navetalta parin vuoden takaa. Pitkän sitku-kauden jälkeen muuten remppaamisesta saa hurjasti energiaa!

Paint it black: Kiva, että löysit tiesi tänne! Toivottavasti sinunkin unelmasi toteutuu joku päivä. Minä en ole katunut vielä päivääkään, että vaihdoimme rintsikkaan.

Kirsikka: Kiitos, vielä on tuntunut ihan kivalta. Tosin seuraava vaihe voi vähän kiristää hermoja, sitten revitään auki useampi huone kerralla.

Niina kirjoitti...

Moikka, hieno siitä tulee ! :o)

Kati kirjoitti...

Reipasta remppaa :)

traducir en ingles kirjoitti...

Lots of work but I am sure it comes out nice as you have such great taste

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...