22. tammikuuta 2012

Hyvin etenee

Heippatirallaa, täällä on tehty kovasti töitä ja ollaan jo tapetointivaiheessa. Ruokailutila on saanut siis uuden lautalattian, seinät on levytetty, sähköt uusittu täysin, katto paneloitu ja maalattu. Lattiaa ei ole vielä maalattu ja jätänkin sen vielä toistaiseksi maalaamatta, sillä ruokailutilaan siirretään pian kaikki olohuoneen kalusteet ja remontti jatkuu siellä. Suotta rasittaa uutta maalipintaa ennen kuin ylimääräiset roinat saadaan jälleen omille paikoilleen toisiin huoneisiin. Uusi takkakin pitäisi hankkia, kun vain ehtisi jossain välissä... Hieman on kaikkensa-antanut olo nyt, kun on tehty vuodenvaihteesta alkaen lähestulkoon tauotta töitä, remonttia ja yritetty hoitaa myös tehtävämme kahden pienen lapsen vanhempina. Mutta hengissä ollaan ja lopussa kiitos seisoo. :)


12 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Tänään juuri mietinkin miten teillä remontti etenee :)

Mitä/millaista lautalattiaa laitoitte? Me suunnitellaan kanssa jos alettais huone kerrallaan laudoittamaan lattioita. Mutta pitkän ajan kanssa... Nyt jos sais tuon yhden keskeneräisen edes valmiiksi :)

Johanna kirjoitti...

Kivan blogilöydön tein. Innolla jään seuraamaan.

Ruusa kirjoitti...

*huokaus*
Olispa meilläkin noin ripeää menoa...!

Tsemppiä!

Niina kirjoitti...

Moro moro, mitä tapettia valitsitte ruokatilaan ? Innolla odotan ♥ ♥ Niin ihanaa !

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Oi, tsemppiä sinne! Kiva surata kaikkea kaunista mitä saatte aikaiseksi. Minun haasteena kotona on tällä hetkellä työtila siinä ihan riittämiin haastetta :) kaunista pakkasviikkoa sinne!

Päivi kirjoitti...

Voi että, ku te ootte ahkeria! En malta odottaa kuvia. :)

Jaksamista rempan keskelle!

-Päivi-

Miia kirjoitti...

Miia: Lautalattia tehtiin ihan perinteisesti sellaisesta puusepänkuivasta ponttilaudasta. Onhan ne lautalattiat ihanat.

Johanna: Tervetuloa seuraamaan, kiva kun tulit! :)

Ruusa: No ei ole aina ollut niin ripeää ja siksi varmaan tuli sellainen tarmonpuuska, että pakkohan tämä on saada valmiiksi eikä vaan notkua täällä remontin keskellä ikuisesti. Kun se on kuitenkin pitkälti itsestä kiinni. Mutta onhan tässä joutunut aika paljon venymään, muut elämänalueet jää vähemmälle.

Niina: Moikka, Tapettitalon Pikkurokokoota laitetaan (vaalealla pohjalla sellaista vedenvihreää kuviota). Aika hempee tulee, mutta kivasti vanhanaikainen tunnelma. Ihanaa on nähdä remontin edistyvän ihan konkreettisesti!

Marie Elisabeth's rum: Kiitos, pienissäkin jutuissa on haastetta, joskus enemmänkin kuin näissä isoissa linjoissa. :)

Päivi: Kiitos Päivi, on tässä itsensäkin yllättänyt, että miten pitkää päivää oikeasti jaksaakin tehdä, kun on ottanut sen asenteen. :)

Milla kirjoitti...

Oottepas ollu reippaita!
Laajakuvia odotellessa ;)

Muruska kirjoitti...

Mahottoman kiva seurata mitä ootte talolle tehny. Meillä alkaa remonttihommat kesällä kun muutetaan takaisin kotikaupunkiin meren äärelle keskustaan kerrostalokolmioon. Mielettömästi ideoita, mutta miten valita oikeat???! Miten ootte päätyny ylipäänsä kaikissa ratkaisuissa lopputulokseen mikä miellyttää koko perhettä? Mikä on ollu raskainta?

Miia kirjoitti...

Milla: Kiitos, reippahasti on töitä tehty tänä vuonna. :) Kuvia laajemmilla kulmilla voi vielä hetken joutua odottelemaan...

Muruska: Tiedän tuon "tuskan", kun niin paljon kivoja ideoita löytyy joka puolelta puhumattakaan kaikista ihanista tyyleistä, joita kodissaan voisi toteuttaa. Mutta meillä ratkaisut ovat löytyneet saatavilla olevien vaihtoehtojen ja niiden joukosta valittujen suosikkien kautta. Suosikkeja on sitten "makusteltu", mielellään jonkin aikaa ja lopulta ratkaisu on alkanut tuntumaan ihan selvältä. Mies on siinä mielessä helppo, että hän kyllä osallistuu päätöksiin, mutta ei ole yleensä vahvasti mitään mieltä. :) Ja lapsetkin on päässeet osallisiksi mm. tapettivalintoihin kertomalla oman mielipiteensä.

Tuula kirjoitti...

Ooh, ripeää toimintaa! Innolla odotan valmiita kuvia :)
Tsemppiä remppaan!

Niina kirjoitti...

Ai vitsi nyt muistankin sen pikkurokokoon. Teidän ruokahuoneesta tulee aivan unelmaisen ihana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...