1. lokakuuta 2011

Karkkipäivä

Ihanaa, lauantai ja karkkipäivä. Poika on päiväunilla, mutta kunhan herää, lähdetään käymään vähän asioilla ja ostetaan myös karkkipäivän pienet namiannokset. Lapsille ja minulle, sillä ollaan vietetty viikonlopun alkua kolmestaan. Illaksi saadaan isikin kotiin.


10 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Kivaa lauantaita!! Samanlaisin, karkkpäivä suunnitelmin, mennään täälläkin :)

Irmastiina kirjoitti...

Hyvää karkkipäivää teille kaikille!!

Anonyymi kirjoitti...

mitkä sun suosikkipaikat kuopiossa tapettivalikoimissa? meillä remppa menossa ja aika kortilla... kiitti etukäteen! t.Hanna

Riitta Sinikka kirjoitti...

Nam hyvää namipäivää..suloinen kuva!

Miia kirjoitti...

aNNa: Kiitos vaan, karkkipäivä on aina kiva päivä. ;)

Irmastiina: Kiitos, kyllä onkin nautiskeltu. Mukavaa lauantai-iltaa sinulle!

Hanna: Löysin juuri äskettäin Uuni ja kaakeli -liikkeen Kolmisopentieltä (CM:n takana, Starkin vieressä.) Siellä oli sellaisia merkkejä, joita ei muualta löydy. Lisäksi on löytynyt kivoja tapetteja vähän sieltä täältä. Tapetti ja väri, Puijon väri, Terra ja K-rauta tulee katsastettua aika ajoin. Riippuu niin kovasti siitä, millaista tapettia on etsimässä. :) Palvelu on ollut hyvää kaikissa paikoissa.

Miia kirjoitti...

Riitta Sinikka: Samaan aikaan naputeltiin viestiä, joten kiitos vielä sinullekin. Suklaata ja vähän irtonamia, niistä on hyvä karkkipäivä tehty. :)

Rimpsukaisa kirjoitti...

Ihana tuo roosa alusmekko (?).Löysin tytölleni vanhan kermanvärisen alusmekon,100% tekokuitua ja epäkäytännöllinen hiostavuudessaan mutta niin söpö.Hyvää karkkipäivän iltaa.täällä jo namit ja kotitekoiset hampurilaiset mahassa ja seuraavaksi luumu-muru-paistosta ja jäätelöä Frendien äärellä :) Röyh :)

Miia kirjoitti...

Rimpsukaisa: Joo, tuo alusmekko on kai äitini vanha ja materiaali juuri tuota kuvailemaasi tyyppiä. Mutta se on mennyt mainiosti prinsessaleikeissä. Pitkään pärjättiinkin ilman yhtään uutena ostettua prinsessa-asua, mutta nyt kesällä piti ostaa yksi, jolla mennään tämä prinsessavaihe loppuun. Muut ovat jääneet polvimittaisiksi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana karkkivärinen kuvakin :)
Iloista sunnuntaita (kera iskänkin)!

pieni mopo kirjoitti...

Mukavan oloinen koti ja blogi Sinulla. viehättäviä tapettivalintoja ja ahh niin auvoista karkkipäivää ja päiväunia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...