30. syyskuuta 2011

Hyvää mieltä

Asioiden normalisoitumisesta tulee tosi hyvä mieli. Yksinkertainen asia, lakanat ja pussilakanat siististi säilytettynä, tuntuu luksukselta, kun niitä on säilyttänyt erinäisissä säkeissä komeron lattialla puolisen vuotta. Tuokaan ei ole lopullinen paikka, sillä sijoitetaan liinavaatteet yläkerran aulaan ja pojan tavarat saavat vallata komerot hänen huoneessaan. Mutta tuntuu hyvältä. Säilytysjärjestelmään päätettiin tällä kertaa sijoittaa, jotta saadaan muokattavat systeemit muuttuviin tarpeisiin. Vanhoista komeroista tulikin väliseinät purkamalla oikein tilavat ja käyttäjäystävälliset.4 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Samantapaista hommaa on mullakin tänään ollut. Säilytys tila,,miten siitä onkin aina huutava pula! Kivasti ootte laittaneet pikku vaatehuoneen..näyttää toimivalta moneen elämäntilanteeseen :)

Irmastiina kirjoitti...

Onni on pienissä asioissa...♥

Teija kirjoitti...

Tiedän tunteen! Monta asiaa täälläkin järjestettävänä, ja kun vaan saisi ne hoidettua, niin pään sisälläkin olisi parempi fiilis :)

Oikeen kvia tuli kompukasta!

aNNa kirjoitti...

Tuohan on hyvä idea noi korit ..jotain järkevää systeemiä noihin pieniin sivukkaisiin oon ettiny minäkin. Tässäkö se ratkaisu koreineen ois nyt meillekkin ..täytyy miehelle esitellä. Kiitos kun jaoit idean :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...