27. syyskuuta 2011

Rullaa...

Nyt asiat rullaa mukavasti eteenpäin. Lähdetään ihan kohta hakemaan pojalle sänkyä, tosin se pitää vielä maalata. Mustaa vai valkoista, siinä päivän polttava kysymys.

Ja eilen tosiaan tilattiin ne tapetit yläkerran aulaan, huippua että sitä tapettia vielä sai. Alemmassa kuvassa meidän tapettivalinta. Ja tämä oli vähän sellainen pakkovalinta, mikään muu tapetti ei tuntunut tilaan sopivan lähinnä lastenhuoneiden tapettien vuoksi. Tai tuo vihreä-valkoinen pystyraitainen olisi sopinut ihan kivastikin, mutta se olisi puolestaan tehnyt aulasta hieman liian korean. Tuo valittu tapetti on itse asiassa kuvioltaan hyvin lähellä yhtä tapettia, jota löytyi remontin yhteydessä tytön huoneen seinistä, sävy vain on hieman erilainen. Joten ajattelen, että on kiva laittaa sellaista tapettia tilaan, jossa on 4 alkuperäistä 50-luvun laakaoveakin. Ja tunnelmaa voi sitten muokata loputtomiin noin neutraalin tapetin kanssa muulla sisustuksella. (Oli ihan pakko leikitellä noilla tavaroilla, jotka odottavat aulan seinälle pääsyä, ja kun jalkalistan pätkäkin löytyi metrin päästä, niin tuli taas harrastettua perusblogilavastusta. Mutta se vaan on niin hauskaa! Ylempi kuva on sen sijaan ihan realityä. Istuin puolisen tuntia noiden tapettikirjojen kanssa aulan lattialla ja join teetä. Sitten valkeni.).


9 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ah mitä vaihtoehtoja! Ja lopullinen valinta on kaunis.

Irmastiina kirjoitti...

Tapetti on kaunis!

Hanni kirjoitti...

Kaunis minustakin! Koko teidän koti on niiiin ihana. Voisin vaihtaa tän meidän 70-lukulaisen rintamamiestaloon koska vaan.

Kivaa iltaa!

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Tuosta tulee ihana vastapari kieloille. Kaunista kuin mikä.

Anonyymi kirjoitti...

Jalkalistalavastus,hih :D

Hyvä neutraali mutta kaunis tapetti valinta ja loistojuttu että sitä vielä löytyi!

Mukavaa viikon jatkoa!

Teija kirjoitti...

Kyllä vaan ne lavastukset sallitaan! :)

Kaunista!

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Kivan tapetin valitsitte.

Anna kirjoitti...

Nappivalinta! Mutta ymmärrän valinnan vaikeuden, kun on niin paljon ihania vaihtoehtoja. Täydellinen lavastus ;)

Kati kirjoitti...

Tapettivalinta on todella kaunis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...