26. syyskuuta 2011

Hiphei!

Loistofiilis, taisin löytää tapetin yläkerran aulaan Sandbergin mallistosta ja parin remonttivuoden jälkeen lopulta tiedän, mistä Sandbergin tapetteja Kuopiosta saa. Olisinkohan tehnyt erilaisia valintoja, jos olisin aikaisemmin päässyt selailemaan näitäkin ihanuuksia...

Ei sitä muuten uskoisi miten vaikeaa voi olla valita mahdollisimman neutraali tapetti noiden voimakkaampien rinnalle. Kirsikkapuu, 2+3 ja sitten tuo musta syreeni eivät ole maailman helpoimmat ystävykset koota jollakin tapetilla yhteen. Mutta ehkä löysin talon henkeen oikein hienosti sopivan tapetin, nyt pitäkää vaan peukkuja, että sitä vielä saa, sillä tapettikirjan takana lukee "poistuvat - tarkista saatavuus..."!

Kuvassa tyttö isin kumisaappaissa, loistofiilis hänelläkin hauskoissa puuhissaan eilen. Ja viime yönä nukuttiin hyvin, joten paljon syitä olla iLOiNeN. :)

10 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Täällä peukku vahvasti kohti kattoa! :)

Petriina kirjoitti...

Pidetään peukkuja, että saat haluamasi tapetin !

Blogissani on sinulle jotain :-)

Miia kirjoitti...

Kiitos Niina K ja Petriina! Tapetti on tilattu, sitä oli vielä. :) Ja kiitos Petriina, yritän muistaa laittaa eteenpäin lähiaikoina.

Rimpsukaisa kirjoitti...

Onnea uudesta tapetista,odotan kovasti jo lopputulosta.Sandbergilla on ihania,ehkä maailman kauneimpia kankaita,tapetteja en ole koskaan selaillut,joskus jossain lehdissä vain törmänny.Miulla on yksi Sandbergin kangas odottamassa kirppiksellä että haen pois.Rahapussi unohtui ekalla kerralla,toisella oli korjattu pois pöydästä mutt oli vakiopöytä joten lupasivat etsiä varastosta.Löytyisipä,mietin sitä kankaanpalaa kymmenisen kertaa päivässä :)

Nonna kirjoitti...

Täälläkin yksi utelias. Enää ei tarvitse peukutella, joten jään odottamaan kuvia valinnastasi!

Riitta kirjoitti...

Kuvia odotellessa ;D

JohannaMaria kirjoitti...

Moikka!

Ihan uunituore lukijasi täällä ilmoittautuu :) Minä rakastan kanssa Sandbergin tapetteja. Valikoimasta löytyisi juuri-se-ihana sekä makuuhuoneeseen että keittiöön. Kerropas sitten, millaista tapetoitavaa se oli. Mie olen muistaakseni jostain lukenut että ne olisivat aika ohuita ja siksi haasteellisia seinään laitettavia...? Voin olla aivan väärässäkin / muistaa väärin.

Ihastuttava kuva tyttärestäsi :) Meillä on ihan vastaavantyyppinen kuva tyttärestämme iskän saappaissa, ikää hänellä oli silloin vuosi vähemmän kuin nyt eli 2... Toivotan viikkoosi kaikkea hyvää ja minäkin odottelen kuvia lopputuloksesta.

terkuin JohannaMaria

selma kirjoitti...

Kuin myös kuvia odotellessa!

Irmastiina kirjoitti...

Hienoa, että löysit mieleisesi tapetin...☺

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys! Olen etsimässä Sandbergin tapettia..onko sitä Kuopiossa myynnissä jossain,kun en millään löydä ? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...