15. heinäkuuta 2011

Kesävieras

Kiitos kommenteista edelliseen postaukseen. Alkuperäistä todellakin meillä vaalitaan, mutta maalataan alkuperäisten paneelien päälle, koska se viehättää meitä enemmän kuin tuo puun väri ja sopii paremmin koko talon kokonaisuuteen. Meilläkin sama kokemus, kun yhdellä teistä kommentin jättäneistä. Alkuperäisen rakennuttajaperheen lapset muistivat talon hyvin kolkkona ja synkkänä ja ihastelivat vaalenneita pintoja kaikkialla, etenkin kellarissa. Tuo portaikko on todella pimeä varsinkin talvisin.

Meillä kävi yhtenä päivänä kesävieras. Se toi mukanaan valtavan riemun ja jännityksen. Ja antoi jopa koskettaa itseään varovasti. Lapsissa oli pitelemistä, he olisivat halunneet sulkea vieraan syliinsä ja rutistaa. Vieraan liihottaessa ulos keittiön ikkunasta avustuksellani oli jäähyväisten jättäminen tiukka paikka.

7 kommenttia:

Kultsin kämppä kirjoitti...

Upeat kuvat höyhenenkevyestä kesävieraasta!

Pauliina kirjoitti...

Meillä noita perhosia lentää joka päivä sisälle...sitten niitä yritetään saada takas ulos. Ihania ja kauniita..mutta meidän nuorimmainen pelkää ihan tosissaan perhosia..hassua mutta totta...itkee hysteerisesti :( Sama homms kärpästen hyttysten ja paarmojen kanssa...pelkää että "purisee" :)reppana.

Irmastiina kirjoitti...

Mukava kesävieras teillä...arvaan, että oli surkeaa, kun vieras otti ja lähti...☺

Memmi kirjoitti...

Moi!

Pohdiskelit tuossa kesäkuun aikana, että mistä näitä uusia lukijoita ilmaantuu.. Itse voin ainakin kertoa oman syyni :) Olemme etsineet kotia, vanhaa sellaista, jota remppaamaan pääsisimme. Nyt se on ehkä toteutumassa ja pitihän se tulla heti remppablogeja lukemaan.

Blogisi oli niin mielenkiintoinen, välillä sopivan keveä ja välillä taas riittävän yksityiskohtainen remontin etenemisestä, että minun oli luettava se ensimmäisestä postauksesta asti.. Pari päivää se vei, mutta menipähän sairaslomapäivät mukavasti haaveillen.. Kuviesi ansiosta en malttaisi odottaa, että pääsen itsekkin toteuttamaan näitä haaveita omaan kotiin.. joku päivä..

Vilkutukset koko perheelle ja ihanalle kodille!

Miia kirjoitti...

Kultsin kämppä: Tuossa on jotain taianomaista, kun pieni sormi hellästi koskettaa ohuenohutta perhosen siipeä. :)

Pauliina: Voi pientä. Meilläkin on noita kausia ollut, että pelätään ötököitä, mutta onneksi ovat menneet nopeasti ohi sellaiset pelot. Itsekään en kyllä yöperhosista tykkää, ne saavat joskus aikaan melkoisia reaktioita minussakin. ;)

Irmastiina: Itkuhan siinä tuli.

Memmi: Olipas kiva, että kerroit siitä, miksi jäit blogini lukijaksi. On mukava tietää, ketä täällä käy. Oi, toivottavasti teidän kotihaaveenne nyt käy toteen ja pääset tositoimiin. Vaikka haaveilukin on ihanaa, eikös! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tuula, leikkimökkisi on soma namu ja makuuhuone mahtava! Meille tulee samaa sireenitapettia yhteen seinään ja vielä arvon uskaltaisinko maalata ikkunaseinän mustaksi sillä kaksi muuta seinää tulevat valkoisiksi. Yllätyksiä tulee aina vanhojen seinien/kattojen alta- meilläkin vanhat paneelikatot ja maalattiin ne valkoisiksi ja ei haittaa reiät tahi raot yhtään meitä. Ihanaa kesän jatkoa toivotteleepi Nina Fiskarsista

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Juu, edelliseen vielä sen verran, että tympeet panelit peittoon vaan, niin meilläkin tehtiin, se ei ole paha rikos ;) Täytyy saada tehdä oman näköistä talothan on meitä varten ei me taloja varten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...