27. kesäkuuta 2011

Mansikka

Toivotaan hyvää satoa lasten omaan amppelimansikkaan. Se viihtyisi varmaan hienosti verannan kasvihuoneolosuhteissa, kuten tässä kuvassa, mutta nostin sen lapsia varten leikkimökin räystäästä roikkumaan. Taitavat vain linnut ja ehkä naapurin poikakin käydä napsimassa mansikat suuhunsa.

Arvatkaas muuten miten kävi juhannuskuvien kanssa. Kamerasta loppui akku alkumetreillä ja laturi ja vara-akku olivat tietenkin jääneet mökkireissulta kotiin. Isäni kameraa lainailin, mutta huomasin, että ei minusta ole oikein mihinkään ilman omaa kameraani. Sen kanssa on selvät sävelet, mutta vieraan kanssa ihan turha yrittää...8 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Hei vaan! Sama Pauliina olen mutta uusi blogi...tervetuloa vierailulle :)

Amppeli mansikasta minälin haaveilin ja sille oli oikeen paikkakin katottuna...mut se sitten jäi.

Ihana on :)

Mulle on montsa kertaa kameran kans käyny samoi. Kamera riippuvainen olen :D
Aurinkoista alkanutta viikkoa!

Kaaponkammari kirjoitti...

Luin, että teillä on APPELSIINIMANSIKKA ja ajattelin, että vaude, sellaisiakin on, mutta amppelimansikka on tutumpi:) Mukavaa kesäviikkoa.

selma kirjoitti...

Akun loppuminen ärsyttäää, mutta hyvin pärjäät lainakamerallakin:)

Miia kirjoitti...

Pauliina: Kiitos, napsautin itseni saman tien lukijaksi uuteen blogiisi! :)

Kaaponkammari: Appelsiinin kokoiset mansikat ovat kyllä herkullinen ajatus! Vai olisiko niissä kenties appelsiinin aromia... mukavaa viikkoa sinullekin!

Selma: Siis nämä tämän postauksen kuvat on otettu omalla rakkaalla jo vähän ennen juhannusta... juhannuskuvat ovat vielä isän kovalevyllä. Niitä en ole itsekään vielä nähnyt tietokoneen näytöltä, mutta sen verran tuskaista oli kuvaaminen, että jonkinlainen tieto on lopputuloksestakin. Mutta se onkin valokuvaamisen suola. Niin paljon opittavaa!

Teija kirjoitti...

Meijän Oskari sai myös pienen amppelimansikan isäni vaimolta, melkein jo pääsi kuivumaankin tuossa juhannuksen aikana. Kiva siitä on käydä marja tai pari napsimassa, omasta puskasta :)

Irmastiina kirjoitti...

Ampellimansikassa on tosi makoisia marjoja.... toivotaan, että lapsetkin ehtivät niitä maistamaan...ennen lintuja ja naapurin ipanaa...☺☺

Niina kirjoitti...

Oi joi, täällä on tapahtunut vaikka mitä ihanaa ! ♥

Makkari valmistuu huikeana :)
Ja Venetsiassakin olet käynyt ! Ihana tuo puoti.

Mari kirjoitti...

Mansikassa on kyllä kauniit kukat:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...