21. kesäkuuta 2011

Huh mikä viikko.

Tässä viikossa on jännitystä, luomisen tuskaa ja helpottavaakin odotusta yhdessä paketissa sellainen sekoitus, että ei oikein osaa keskittyä mihinkään järkevään, vaikka pitäisi, että pääsisi lomalle eikä jäisi asioita roikkumaan ensi viikolle.

Pojalla on silmä lähes ummessa hyttysen piston takia. Mitenkähän meidän juhannuksena käy, kun tie vie mökille... siellä niitä riittää. Millaisia juhannussuunnitelmia teillä on? Ai niin, jo pitkään on pitänyt toivottaa uusimpia lukijoita tervetulleeksi. On hassua, että teitä vaan jostain aina tulee yksitellen lisää. Mistä te tänne löydätte? Kiva, että löydätte. :)


8 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Niinhän se aina on kun on lähdössä lomalle, paljon tekemistä. Minä löysin tänne mun vanhan bloin kautta...muuten katson muitten blogiluetteloa ja kun löydän mukavan blogin ryhdyn lukijaksi :) Sinulla on mukava blogi!

inkku kirjoitti...

Hyttysiä on ihan hirveästi. Ei pysty tyynellä kelillä ulkona olemaan. Tänään oli välillä hirvittävä tuuli, niin oli kiva olla ulkona, kun hyttyset ei ollut kiusana.
Me suunnataan juhannuksena appivanhempien mökille.
Eksyin tänne jonkun toisen blogilistan kautta :) Ihastuin sinun kuviin ja juttuhin myös, olen aika uusi lukija.

Sarppu kirjoitti...

Noita hyttysiä on kyllä ihan kamalasti ja monet niille hiukan allergisia ja sitten tulee noita kuhmuroita. Toivotaan että menee pian ohi, eikä tule enempää, silmä on hiukan arka paikka. Mukavaa juhannusta.

Nipsu kirjoitti...

ompas ihanat petuniat! onks nää jotain minimallia? kerrassaan suloiset!
mökille tie vie täällä myös... taidan ottaa koko lääkekaapin mukaan varoiks. prkl!

aNNa kirjoitti...

Hyttynen on uus kirosana täällä ..mä niin inhoan niitä. Ja mikä siinä onkin että ne on aina mun ja pojan kimpussa, mies ja tyttö saa olla ihan rauhassa. Mä en tykkää, en yhtään >=(

No, juhannus. En tiedä. Perinne josta en juurikaan tykkää on olla appivanhempien kotona ..nyt on luvattu niin paskaa keliä ettei juuri mökkeily huvita vaikka tänä juhannuksena siihenkin olis mahdollisuus ..tosin mökissä missä ei oo sähköjä ja mihin ei tuu vesi :D

hietzu kirjoitti...

Sinullahan on paljon lukijoita. Se kertoo hyvästä blogista (ja blogin pitäjästä) :)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Hui, toivottavasti poika paranee, eikä tuo enää toistu.
Mua ei yleensä pistä hyttynen kuin kerran viidessä vuodessa, mutta tänä kesänä olen saanut jo 3 puremaa. Niitä verenimijöitä taitaa olla aika paljon.

Meillä ei juhlita juhannusta. Itse en ole juhannusihminen ja muutenkin se on sellaista huonojen muistojen aikaa. Mies menee töihin, ja me Niilon kanssa vaan ollaan. Jos on ilmoja niin ulkoillaan. Toisaalta mummu ehdotti, että Niilo voisi mennä sinne juhannusta viettämään ja minä saisin vaikka tapetoida.


Ai niin, ihana tuo kauppa tuossa alhaalla! Ja laukat, vitsit miten komeita!

Irmastiina kirjoitti...

Tänä kesänä tuntuu niitä hyttysiä riittävän..:(

Meidän tytär oli alle vuodden. kun hyttynen pitsi kulmakarvan kohdalle...silmä muurautui umpeen....

Täällä mökillä jo olaan ja täällä juhannuskin meinataan viettää.

Hyvää juhannusta sinulle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...