23. toukokuuta 2011

Illalla

On ollut taas niin touhua täynnä tämäkin päivä, että on vaikea rauhoittua. Eilen verannalla oli illansuussa jotenkin rauhallinen valo, siksipä tänä iltana tällaisia kuvia.

Meillä on vihdoinkin ikkunanpuitteiden maalaus käynnistynyt, tuossa keskimmäisessä kuvassa näkyy yksi pohjamaalattu ikkuna ja taustalla nuo tummat ikkunanpuitteet, jotka siis tänä kesänä on tarkoitus maalata valkoiseksi sisältä ja ulkoa ainakin jo remontoiduista huoneista, jos ehditään. Kaikkia ei varmasti ehditä. Ikkunoita on nyt siis vähän siellä ja täällä kuivumassa ja odottelemassa maalausvuoroaan. Verantakin on vähän kaaoksessa, mutta kauniilla tavalla ainakin näissä kuvissa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, nuo tyynynpääliset. minulla on samaa kangasta. Olen toivonut 10-vuotislahjaksi(44v sitten)vanhemmiltani pakan tuota lakanakangasta.Vihreällä pohjalla. Ompelin itse lakanat ja tyynyliinat joita on edelleen käytössä. Blogisi on todella kiva. T. Eija Varsinais-suomesta

TIINA kirjoitti...

ihana uusi ilme blogilla. <3
kauniita kuvia. <3
tsemppiä maalausurakkaan!

SarP kirjoitti...

Tykkään myös uudesta ilmeestä, tosin entinenkin oli kiva.
Ihanan kaunista ja seesteistä teidän kuistilla.

RuusuLiisa kirjoitti...

Onnea ikkunaprojektiin :) Meillä se OLI ohjelmassa viime kesänä. Helpommalla olisi tosiaan päässyt kun olisi latonut tarpeeksi euroja tiskiin ja vaihtanut kaikki ikkunat uusiin. Mutta onhan nuo vanhat ja alkuperäiset paljon hienommat. Työläät mut hienot. Onneksi hinkkaus ja maalaus koski vain ulkopintaa. Tänä vuonna sitten suditaan seinät..jee.. kun se maalikin tuli vihdoin valittua/päätettyä.
Aurinkoista viikkoa :)

Irmastiina kirjoitti...

Kauniit tyynyt.

Kyllä se maalaus siitä valmistuu, sehän on mukavaa puuhaa, kun heti näkee kättensä työn. Myönnän kyllä, että liika on liikaa..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...