6. toukokuuta 2011

Heräilee...

Puutarha heräilee rauhalliseen tahtiin ottamaan kesää vastaan. Pieniä puutarhasuunnitelmia on mielessä tätä kesää varten itämässä, ehkä jonkun niistä saan toteutettuakin. Sain naapurilta vanhan metalliportin, kun oli lähdössä kaatopaikalle. Ajattelin siitä koristetta puutarhaan. Jotenkin se pitää sitoa "maastoon", laittaa se jonkun oikein rehevän kukkapenkin keskelle tai istuttaa sen eteen jotain köynnöstävää kasvia.

Oikein ihanaa äitienpäiväviikonloppua! Nyt pitää lähteä ottamaan mittoja leikkimökin sisätiloista ennen kuin on ihan pimeää, sillä viikon päästä alkaa toivottavasti tapahtua silläkin saralla. Olisipa ihanaa saada se projekti loppusuoralle ja lapset täksi kesäksi leikkimään omaan mökkiinsä.


7 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Oi miten upea portti! Tuosta tulee varmasti puutarhan kaunistus.

Hyvä Mieli kirjoitti...

Kaunis portti, tuostahan saa kehiteltyä tosi komean yksityiskohdan köynnöskasvien kanssa. Mukavaa äitienpäivää!

Irmastiina kirjoitti...

Ihana portti... kerta kaikkiaan.
Iloista Äitienpäivää!

hietzu kirjoitti...

Onpa kaunis portti. Tuolle voisi keksiä vaikka millaista kivaa käyttöä ja kaunistusta :)
Toisen romu,toisen aarre.

SarP kirjoitti...

Hienoa, että sait noin hyvän portin pelastettua. Tuosta on vaikka mihin, köynnöksille tai jopa alkuperäiseenkin käyttöön.

Henrietta kirjoitti...

Mahtava kiviaita sulla portin takana. Kaikenlaisia aarteita sitä ihmiset kaatikselle vie. Kattoko naapuri kun hullua kun halusit hänen "roskansa"!?

Miia kirjoitti...

Kyllähän tuo naapuri oli aluksi vähän kummissaan. Etenkin kun oli ensimmäinen kohtaaminen kyseisen naapurin kanssa! ;)

Olisi ihana laittaa portti oikeaan käyttötarkoitukseensa, mutta meidän pihaväylä on vähän hankala siinä suhteessa, tosin ei mahdoton...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...